Amorphine - u97
Amorphine - u97
Po delsi dobe zas jedna skladba projektu Amorphine. Zatim pracovni nazev, uvidim, jak se to vyvine.
u97158 aktualni verze
StillAlive-176
u97158 aktualni verze
StillAlive-176
Re: Amorphine - u97
U mna plny pocet. Uz viem, whooo whoo je pitchnuty vokal a nie duduk
ale i tak... velmo dobre.
super pecka... skoda ze je taka kratka 
- ReaktoplazmAR
je to parádička!
to je nejake psychiatricke vzlykanie zmutovanej zeny ? Mam z toho taky pocit...depresia, trapenie, zmatok...toto vo mne vyvolal tvoj hudobny pocin
A desim sa to znovu spustit. Ja mam radsej veselost
A desim sa to znovu spustit. Ja mam radsej veselost
Zajímave, leč myslím že tomu něco chybí, je teda fakt, že na tom zmutovaném hlase něco je
Ale...Je to takový netučný neslaný, jako jsem rád, že od tebe něco slyším ale nějak tam postrádám nějakou chytlavou linku.. To první lusknutí bych zrušil. 
dik za komentare. Jo, to prvni lusknuti asi fakt vyhodim:)
jeste jen tak pro zajimavost - kytara je elektrika nahrana jen akusticky mikrofonem a hlavni beat je placani rukou do matrace:)
-
jackies
Já to říkám pořád
Plasťák Hama za 50.- strčený do krabice od bot a máš takový kopák že ti ho závidí i v západním německu.
Plasťák Hama za 50.- strčený do krabice od bot a máš takový kopák že ti ho závidí i v západním německu.
to musim vyzkušet!jackies píše:Já to říkám pořád![]()
jinak teda k tematu: ta skladbba je vyborna - ma obsah a příběh - zajímá mě jak se vyvine dál..
btw plácání do matrace a ten vokal mi teda dost inspirovalo k experimentum..
btw plácání do matrace a ten vokal mi teda dost inspirovalo k experimentum..
- ReaktoplazmAR
zvuk toho beatu bolo prve čo ma zaujalo, celkovo tá paleta zvukov mi uplne sedí.. a ani sa mi nezdá že by tá žena trpelaAmorph píše:jeste jen tak pro zajimavost - kytara je elektrika nahrana jen akusticky mikrofonem a hlavni beat je placani rukou do matrace:)
Jo, je to fajn, to uz sem psal soukrome, jen mi teda chybi malinko masivnejsi spodky. Mozna by pomohlo vytahnout beat respektive podlozit kopak samplem a basu vic!, neco hutnyho vespod by tomu prospelo. Je to po tyhle stance takovy utazeny (a to nepisu proto, zes mi to shodou okolonosti psal minule ty
, mozna to tak ale chces protoze to zni autenticky, coz bych taky respektoval...
Dobrý, zvuk rytmiky výbornej. Ten vokál mi ale přijde až moc drásající, tak trochu mi to připomíná porod