Jasně, každý názor je vítán. Nejde jen o to, že by názor muzikanta posunul, ale může i rozpoutat zajímavou diskuzi... Co se týče klipu, jsem rád za kritiku. Natáčel jsem to sám, kameru jsem si vždy někam postavil a rychle běžel si nějak sednout, abych byl v záběru, je to práce čistě amatérská, bez jakýchkoliv zkušeností. V životě jsem nenatáčel, ani jsem se nikdy natáčet nenechal, tak to by bylo abychom tam nenašli nějakou tu mouchu

Jsme rád, za kritiku a snad, jestli někdy bude další video, pokusím se to zlepšit.
Co se týče hudby. Tak náboženské to asi není, nejsem totiž náboženský člověk, ale na druhou stranu mohu říct, že jsem duchovně orientovaný. Pojem Bůh pro mě není sprostý slovo a je to pro mě zcela běžný termín. Na druhou stranu vlastně poslouchám hlavně hudbu spirituálního charakteru. Ať je to černošská hudba, soul.. třeba Stevie Wonder - jehož texty jsou dost duchovně založené, nebo indická hudba, sufijská hudba, folková hudba starých kultur, to vše má silný spirituální náboj a mě to inspiruje - musím říct, že víc než současná muzika...
Angrez je o Indii. Bhárata o kterým zpívám byl král, který před několika tisíci lety vládnul a dal Indii název. Indie je totiž anglický název, Indie se oficiálně jmenuje Bharat. Je mnoho věcí, které se za tisíce let v Indii nezměnily, na tržištích cítíte směsici omamných vůní, koření, tyčinek a hořících kravinců...o tom tam zpívám. Nevím, zda je to náboženský.. Když jsem se v Indii dostal mezi obyčejné lidi, poznal jsem něco, co z naší kultury neznám. Já bych to nazval životem... v indii jsem porpvé viděl něco, co bych nazval životem.. Cítíte uvolnění, absence stresu a neurotických lidí. Byl jsem v Indii asi 12 krát a pokaždé když přijedu zpět do Evropy, ať jsou to čechy nebo německo, kde jsem žil, připadám si jak v zemi neustále naštvaných a mudrujících lidí, nosících na tvářích masky a hrající své veledůležité role... V Indii mají také svoje problémy, ale lidé jsou nějak více uvolněný. Zažil jsem v Indii mnoho nepopsatelného a neuvěřitelného. Potkal jsem tam velké přátele. Bydlel jsem u jednoho populárního zpěváka, který se o mě staral a hostil mě neskutečným způsobem. Nahrával jsem s ním v Indii v nejlepších studií, jaký jsem kdy viděl. Už jsou to dva roky, co jsem u něj bydlel a dodnes mi každý týden volá. Volá mi i někdy večer a ptá se třeba, zda nemám hlad, jestli jsem měl dobrou večeři, zda je vše v pořádku a že nikdy nezapomene na největšího bratra, kterého ve mě má... a mohl bych vyprávět mnoho dalších příběhů, které jsou pro lidi zde, jak z jiného světa. I když turisté a obecně lidi ze západu nemohou přijít Indii na chuť, u mě to bylo obráceně. Zkrátka Indie si získala v mém srdci své místo a Indii jsem věnoval upřímně ze srdce tuto píseň a že to je přeslazený, miluji indické sladkosti ze všeho nejvíc