Asi
- bluerecording
Asi
Jeden z novych trackov, prijemne pocuvanie

Re: Asi
Docela příjemná muzika, jen se místy na můj vkus utápí zpěv v hudbě a je mu hůř rozumět (..počkám až dorastů mi vlasy...) jo a činel v levém kanálu cca od 1:05 má takový lehce komprimovaný zvuk, jako z mp3... jinak ASI fajn 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
- bluerecording
Ano Soundcloud je len hnusna 128 Kbit Mp3, napriek tomu, ze to tam das ako wav. No nevadi, na zbezny posluch staci snad.
Zdar,hudba pekne zaranzovana, ale spev je velmi potichu. skus podla dynamiky skladby prisposobit intenzitu spevu. a mozno spravit mix nanovo - vela nastrojov tam vyletuje.
ps: skus to na sc uploadovat ako 24bit wav. to mi bolo odporucene a je to najlepsi zvukovy vysledok
ps: skus to na sc uploadovat ako 24bit wav. to mi bolo odporucene a je to najlepsi zvukovy vysledok

song je hezkej ale vadí mi že dost zásadně zakovává rytmika (hlavně začátek)
přechody rozpadlý (jako brejky)
pokud to neni nákej vesmírnej šafl to jedině.
přechody rozpadlý (jako brejky)
pokud to neni nákej vesmírnej šafl to jedině.
Vynikající produkce..zpěv se mi hodně líbí. Orchestr je živej? Zní výborně, hodně retro
- bluerecording
Slacikovy orchester a flauta je Vienna Instruments Library, dychy Vienna Dimension Brass, bicie Vienna Jazz Drums, kontrabas Trilogy, piano Ivory American D. Spev nahravany na KSM 44 cez Daking preamp.
Bluerecording: Velmi pekne. Tiez sa mi ale zda ten spev trochu pod kapelou. Taktiez by som mozno v niektorych pasazach trochu viac potlacil dopredu klavir na ukor dychovej sekcie, tie dychy sa presadia tak ci tak, ale piano sa mi v tom mixe obcas uplne straca. A taktiez suhlasim s Pelfom, ten cinel v lavom kanaly mi prijde taky chemicky a vo zvysku nastrojov, ktore zneju fakt verne, mi jediny pripada napadne umely.
Moc pěkné, jen ten zpěv by to chtělo pořešit. Myslím, že než volume tomu trochu chybí tělo. Každopádně přidání hlasitosti by neuškodilo, protože v takovém stylu je dominantní vokál naprosto OK a zpěvačka to rozhodně nekazí 
edit: když už bych měl být hodně přísnej, tak ta předehra se mi zdá na začátku ani ne moc funkční, nebaví mě. Klidně by to mohlo začít až od těch perkusí.

edit: když už bych měl být hodně přísnej, tak ta předehra se mi zdá na začátku ani ne moc funkční, nebaví mě. Klidně by to mohlo začít až od těch perkusí.