Astroi

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty

dendy

Re: Astroi

Příspěvek od dendy »

Len nic nemaz ! Toto nieje uplne moja salka kavy ale citim tam fakt kus kreativity a dobre odvedenej prace, myslim si ze pre ludi co maju radi taketo deeepovejsie veci by to mohlo byt fakt super .. V kazdom pripade to nemaz preboha, dufal som ze toho zlozvyku si sa uz zbavil .. nikdy nevies koho s tou hudbou potesis ..

Stan

Příspěvek od Stan »

Souhlas nic nemaz, je to dobra prace. JInak v ty simply fiction by jsem hodil ty perkuse pekne dozadu jako rymicky podmaz a to piano vepredu nechat vypravet pribeh. Basa je zvukove moc pekna, akorat na vyssich tonech ma tecku na zacatku a sluselo by ji si nechat konzistentni zvuk. Mozna nastavit nabeh amp envelope na key tracking tz. se zvysujicim tonem se nabeh bude lechce prodluzovat a tim by se ta tecka odstranila. Ale to je ciste to co by jsem delal ja ;)

Sabiani

Příspěvek od Sabiani »

Neni to spatne, lubia sa mi tam tie zive bicie. Zero-Q by som ale asi skratil, tam ku koncu sa to uz celkom opakuje. 5:30 by tu myslim stacilo.
Simply fiction je fajn, tu nemam co vytknut, mozno len doladit trochu mixdown..

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

JJ ZeroQ je moc dlouhé, to poznala i moje šestiletá dcera. :-) Ta by to zařízla už v 3:20 a nechala to pořád dokola.

Jirka Štolfa

dendy: To není zlozvyk, ale vlastnost.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dobre sa pri tom hra Clash of Clans

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

To poslední "disco" je super!
Tady mas jeste malou ukazku jak by to mohlo znit.:-)

http://picosong.com/wPJLK/
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Jirka Štolfa

Disco je super ! 505 je to správné discko.
Volně ke stažení z kůže.

dendy

Příspěvek od dendy »

myslim ze v tomto si sa nasiel.. uplne z toho citit ako si to uzivas a vyhrava sa s detailami :-) opat plati nieje to moja salka kavy, ale spravene je to super,vela sa tam toho deje, aj zvuk to ma fajn.. uz len najst nejaky label co vydava taketo funky disco veci a mozes s tym ist medzi sirsie publikum ;-) Seriozne by bolo skoda keby to skoncilo len tu na ezone a par stiahnutiami na soundcloude, je to vyzreta prepracovana hudba, ta si priamo pyta dostat sa medzi viac ludi !

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Podobne - tiež to nie je moje kafe, ale oceňujem prepracovanosť, je to svieže, úprimné, prudko počúvateľné :palec+: mne sa najviac ten "Virtual Pov..." výborná vec

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jako vole, kdejakej kokot z berlina by s tim udelal karieru ;-) je to vyborny. a jestli z toho uplacas ucelenej release (idealne lp), muze to bejt nejlepsi ceska deska tohohle roku :-) myslim bez prdele. jen to nech cely nekoho zmasterovat. nehraje to vubec spatne, ale pomoct tomu jde, zejmena z duvodu, ze to ten obsah posune na patricnou (top) uroven.
slusely by tomu i remixy!!!

dendy

Příspěvek od dendy »

> ako vole, kdejakej kokot z berlina by s tim udelal karieru ;-) je to vyborny. a jestli z toho uplacas ucelenej release (idealne lp), muze to bejt nejlepsi ceska deska tohohle roku :-) myslim bez prdele.

Ale inak vazne, pod toto sa podpisem. Normalne, nenechaj to tentoraz len tak, daj to zmastrovat oxygeenovi a nieco s tym porieste. Toto si to FAKT zasluzi, tato hudba si ta vybrala na zhmotnenie preto, aby bavila vela ludi, tak jej to neprekaz !

Jirka Štolfa

Děkuji, vůbec sem takové reakce nečekal. LPčko v hlavě určitě mám, ale ještě to chvilku potrvá. Jinak by vás mohlo zajímat, že je to všechno udělané ve Studiu One 3 s převážně free VST pluginama. Jediná komerční záležitost je Addictive Drums 2. Jinak je to samý OBXD, Synth1, Charlatan, Lokomotiv, TAL Noisemaker a UHEho free VSTčka.

Odpovědět