Matucha : vdaka za nazor, ak by si mohol byt konkretnejsi ocenil by som to tie "hlasky" kludne mozes odignorovat zaujimali by ma postrehy k treku samotnemu, Dik!
ty hlasky sou celkem vklidu, spis de o to, ze casto hrajou pres sebe nejaky veci, ktery se spolu harmonicky ale asi i jinak mlatej (napr. od 0:44 az 1:15)
zvuk:
1) celkem rozumne tlusty bici
2) zezacatku zvuky nejak vubec nesedej do sebe, ty kytary atd sou uplne vypichnute ostry a vubec nesedej se zbytkem
3) konec je prekompresovanej
musim este priznat, ze sem to predtim nedoposlech do uplnyho konce, kde si to docela sedne, coz uz sem teda necekal
udelej neco s tim zacatkem, je divnej me fakt odradil
hehehe neboj ja uz som velky to s tou harmoniou si mal pravdu bol som si toho vedomy uz predtym, robim teraz "medzinarodnu" verziu bez tych hlasok a tam to trci az moc, no a tie gitarky som stiahol na 4 kilach tak to snad pomoze, este som porobil nejake kozmeticke zmeny potom sem dam dalsi clip, dik za pomoc
u ty kytary mozna ten cut na 4k pomuze, ale me spis prislo, ze potrebuje lehce rozsirit dole... nevim jestli neco rozumnyho pude zvednout na 200-700Hz... to ze je ta kytara vostra je fakt, zkresleny kytary takovy bejvaj, ale me spis vadilo, ze to "jenom" trci, ma to okolo sebe zbytecny diry a nevaze se to tak moc dobre na veci okolo
Co se tyce zvuku, zni mi to jak zivak ,) Nejaky utopeny, ten rozjezd... Ten zacatek je fakt rozpadlej a moc me nebavil, teda vubec... ten rozjezd je docela hitovka, zbytek me ale fakt nejak nebavi... Sorry.
Cyril nemusis sa ospravedlnovat , dakujem za nazor, je prirodzene ze sa niekomu paci viac inemu menej a inemu vobec keby som chcel robit hudbu pre kazdeho tak si to mozem rovno hodit Matucha : jasne viem co myslis skusim sa podla toho zariadit dakujem za podnety
no do zvuku urcite nemam co mluvit, tim spis ze to posloucham na Geniusech , ale hrozne se mi to libi. On ani ten zacatek neni marny, kdyby se ta haluz objevila spis nekde urpostred a bez tech kecu. Ten rozjezd bych hodil co jedriv, jestli to ma byt hitovka, pak bych to nekde uprostred prolozil tim zacatkem, z tech hlasek bych nechal jen "Ked potetovany gitarista.......zle"(to je pekne) a zase kotel......
chtel bych jenom obecne poznamenat, ze prvnich 64 taktu je v takovych skladbach ciste utilitarnich; jde o intro, ktere se potom micha v setu, a samostatne pusobi casto dost prazdne, ale viz vyse, je to pragmatismus, protoze v tuhle chvili budou nejspis hrat dve veci do sebe...
ale souhlasim, ze to tam zpocatku trochu neladi...