B-complex - Papagaj [preview]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

B-complex - Papagaj [preview]

Příspěvek od Lenin » 29 lis 2006 22:06

B-complex - Papagaj [preview]

nech sa paci mala ukazka z noveho treku, prajem prijemny posluch :)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 30 lis 2006 09:38

skvela hitovka, nekompromisni slupka. Vkusne a energicke. Podobnych veci by tady mohlo byt vic :P

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 30 lis 2006 10:32

No me to pride dost rozpadle, v nekterejch castech takrka uplne ... a o zvuku nemluve.

Kdybych zavrel vsechny usi a soustredil se na to, co melo byt cilem (ale neni to tam), tak by to byla asi jizda, ale neni tomu tak.

Secteno podtrzeno = potencial by byl, ale je to nahony vzdaleny dodelanymu tracku.


at to slape

Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

Příspěvek od Lenin » 30 lis 2006 11:19

Matucha : vdaka za nazor, ak by si mohol byt konkretnejsi ocenil by som to :) tie "hlasky" kludne mozes odignorovat :) zaujimali by ma postrehy k treku samotnemu, Dik!

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 30 lis 2006 12:23

ty hlasky sou celkem vklidu, spis de o to, ze casto hrajou pres sebe nejaky veci, ktery se spolu harmonicky ale asi i jinak mlatej (napr. od 0:44 az 1:15)

zvuk:
1) celkem rozumne tlusty bici
2) zezacatku zvuky nejak vubec nesedej do sebe, ty kytary atd sou uplne vypichnute ostry a vubec nesedej se zbytkem
3) konec je prekompresovanej

musim este priznat, ze sem to predtim nedoposlech do uplnyho konce, kde si to docela sedne, coz uz sem teda necekal

udelej neco s tim zacatkem, je divnej me fakt odradil

Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

Příspěvek od Lenin » 30 lis 2006 12:32

jasne diky, uz na tom pracujem :)

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 30 lis 2006 12:41

ale zase me neposlouchej doslova... ;-), ja sem jenom 1 nazor z mnoha ;-)

Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

Příspěvek od Lenin » 30 lis 2006 12:51

hehehe neboj ja uz som velky :) to s tou harmoniou si mal pravdu bol som si toho vedomy uz predtym, robim teraz "medzinarodnu" verziu bez tych hlasok a tam to trci az moc, no a tie gitarky som stiahol na 4 kilach tak to snad pomoze, este som porobil nejake kozmeticke zmeny potom sem dam dalsi clip, dik za pomoc

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 30 lis 2006 12:55

lenin: matucha je prisny a to je dobre :)
pochvaly moc nepomozu zdvihnut uroven

Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

Příspěvek od Lenin » 30 lis 2006 12:56

kexik : neboj ja som za kritiku rad, keby som chcel pochvaly tak nelozim na audio forum ale niekde do funclubu :) takze len smelo kritizujte cenim si to

matucha
Příspěvky: 5037
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 30 lis 2006 13:53

u ty kytary mozna ten cut na 4k pomuze, ale me spis prislo, ze potrebuje lehce rozsirit dole... nevim jestli neco rozumnyho pude zvednout na 200-700Hz... to ze je ta kytara vostra je fakt, zkresleny kytary takovy bejvaj, ale me spis vadilo, ze to "jenom" trci, ma to okolo sebe zbytecny diry a nevaze se to tak moc dobre na veci okolo

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 lis 2006 15:50

Co se tyce zvuku, zni mi to jak zivak ,) Nejaky utopeny, ten rozjezd... Ten zacatek je fakt rozpadlej a moc me nebavil, teda vubec... ten rozjezd je docela hitovka, zbytek me ale fakt nejak nebavi... Sorry.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Lenin
Příspěvky: 17
Registrován: 13 črc 2003 10:48

Příspěvek od Lenin » 30 lis 2006 16:51

Cyril nemusis sa ospravedlnovat , dakujem za nazor, je prirodzene ze sa niekomu paci viac inemu menej a inemu vobec :) keby som chcel robit hudbu pre kazdeho tak si to mozem rovno hodit :) Matucha : jasne viem co myslis skusim sa podla toho zariadit dakujem za podnety

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 30 lis 2006 20:12

no do zvuku urcite nemam co mluvit, tim spis ze to posloucham na Geniusech :) , ale hrozne se mi to libi. On ani ten zacatek neni marny, kdyby se ta haluz objevila spis nekde urpostred a bez tech kecu. Ten rozjezd bych hodil co jedriv, jestli to ma byt hitovka, pak bych to nekde uprostred prolozil tim zacatkem, z tech hlasek bych nechal jen "Ked potetovany gitarista.......zle"(to je pekne) a zase kotel...... :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 30 lis 2006 22:14

chtel bych jenom obecne poznamenat, ze prvnich 64 taktu je v takovych skladbach ciste utilitarnich; jde o intro, ktere se potom micha v setu, a samostatne pusobi casto dost prazdne, ale viz vyse, je to pragmatismus, protoze v tuhle chvili budou nejspis hrat dve veci do sebe...

ale souhlasim, ze to tam zpocatku trochu neladi...

Odpovědět