B-complex - Sandworm
B-complex - Sandworm
mno prvy krat sem niecim prispievam tak hadam neurazim
feedback je prirodzene vitany B-complex - Sandworm

lenin: mne sa paradoxne najviac na tvojich trackoch pacia pasaze bez beatu (dnb rytmu som sa dost prejedol a uz ho fakt nemusim) - mas tam fantasticke atmosfery a zvuky, skvele nastavene reverby - co je aj pripad tohto tracku.. vyborne tam mas aj tie perkusie, tie su fakt nummero uno.. mal by si skusit porobit nejake ambienty 

Fiha
dik chalani vazim si vasu chvalu, kritika je samozrejme vitana tiez. Co sa tyka plkania o chujovinach tomu sa asi nikto nevyhne otazka je vsak rozumna miera, ja sa snazim vacsinou pisat len ked mam co napisat, a doa riesim kedze je to uzko specializovane forum o d&b. Inak Otec Kexik tato vec je urobena v trackeri
tak snad si uz medzicasom trosku zmenil nazor [skoro urcite] ad Dendy ono prave tie pasaze bez bicich ti davaju trosku viacej volnosti na kreativitu tie rozbehnute casti su zanrom trocha predurcene k minimalizmu, je to predsa len tanecny zaner, cim samozrejme netvrdim ze sa veci nedaju robit i inak. Vdaka za feedback chalani.

nojo ja viem v tomto je prave DNB dost obmedzujuci su tam strasne striktne nadefinovane mantinely co mozes a co nie .. skus spravit nejaky fullon psy narezLenin píše: Dendy ono prave tie pasaze bez bicich ti davaju trosku viacej volnosti na kreativitu tie rozbehnute casti su zanrom trocha predurcene k minimalizmu, je to predsa len tanecny zaner, cim samozrejme netvrdim ze sa veci nedaju robit i inak. Vdaka za feedback chalani.