Beránek
- Greyhound90
Beránek
Všechny názory vítám. Nezveřejňoval jsem to mnoho let záměrně, neboť mě jeden muzikant řekl, že je to totální Pí.... Až teď si to chce jeden muzikant dát na závěr svého alba, což mě potešilo.
Re: Beránek
Není to pí.... náhodou je to milý. Ale chtělo by to subtilnější aranžmá, více korespondující s tím, o čem ta věc je. Ty devadesátkovský bicí tam působí hrubě.
- Greyhound90
vasek: dobrá připomínka, díky za ní.
Za mě dobrý.
Zasloužilo by si to možná nově natočit a dát tomu dobrej zvuk a mix.
Zasloužilo by si to možná nově natočit a dát tomu dobrej zvuk a mix.
muzikant
Souhlas s Jackies.
Vždycky je co vylepšovat. To známe.
Mně se na té věci líbí, že se tam třeba živě zpívá.
Vždycky je co vylepšovat. To známe.
Mně se na té věci líbí, že se tam třeba živě zpívá.
Já bych teda nejprve dal těm větám význam. Např.: "Nenechte beránka vstříc jeho osudu, vždyť i ten beránek nechce být sám." je úplnej nesmysl.
Je to jako jiný tvoje věci. Má to v sobě jiskřičky zajímavého a neotřelého a taky hromadu řemeslných nedotažeností (text, instrumentalizace, mix, pointa). Takže možná zajímavej kámen, ale prachbídně vybroušenej.
Je to jako jiný tvoje věci. Má to v sobě jiskřičky zajímavého a neotřelého a taky hromadu řemeslných nedotažeností (text, instrumentalizace, mix, pointa). Takže možná zajímavej kámen, ale prachbídně vybroušenej.
- Greyhound90
biscuit: tak ohledně textu to nesmysl není, neboť beránek byl dosud zavřen v ohrádce.To byl jeho osud. Takže vypusťte beránka a dejte mu ovečku, kterou má tak rád
Pointa je jasná: všechno dobře dopadlo. Oba utekli řezníkovi. V tomhle nevidím problém. Řemeslné nedotaženosti - jistě, vem si kdy jsem to točil. Moje první pokusy v Cubase
Každej muzikant ti po letech řekne že by své věci už dneska natočil jinak. Ani já nejsem výjímkou. Od chvíle, kdy jsem koupil Maschnine MK3 to zařízení používám jako zvukovou kartu a ty původní už nepoužívám. Určitě by to znělo lépe.

Ach jo, když někdo neumí postavit větu v češtině a píše texty... Nenechte beránka vstříc jeho osudu je nonsens!
Za mě gut, mám hodně rád tenhle organickej sound s minimem syrový elektroniky - jak se říká soulful / smooth. Instrumentálně je to super, vokálně a textově vlastně taky, jen jsem nikdy takovou muziku neposlouchal. Ale kdyby taková kapela hrála u nás v klubu, tak bych asi šel 

- Greyhound90
Yogi: moc díky za komentář. Tohle potěší.
Jéé, to je hiťas ! súhlasím s tým zvukom bicích, jak píše Vašek, ale ináč sa mi pieseň páči, i tá kombinácia zvukov, akustických, elektro, i ladenie textu...
Je teda i celý album v tomto vyznení ?
Je teda i celý album v tomto vyznení ?
- Greyhound90
jusuf: album není, ale většina připravovaných věcí je v tomto stylu: