Zdar! Zajímalo by mě, co si o tom myslíte. Vzniklo to z dnešního laborování s Dendyho samply pro remix, ale nakonec z Dendyho tracku zbyla jen notně proměněna melodie basy na začátku tracku.
Enjoy! Vím, že tu Happy HC ma jen minimalní podporu, takže jsem zvědavý na zdrcující kritiku
ššššllllaapppeeetóóóó!!! máme sice 23:45 ale docela mě to rozhejbalo... jen ty bicí mi přijdou téměř nechutný... zní to jak sestava základních samplů z FL studia bez sebemenší komprese a čehokoli .. jinak ale sranda:)
SadLuck píše:ššššllllaapppeeetóóóó!!! máme sice 23:45 ale docela mě to rozhejbalo... jen ty bicí mi přijdou téměř nechutný... zní to jak sestava základních samplů z FL studia bez sebemenší komprese a čehokoli .. jinak ale sranda:)
Ano poznals to, samply jsou nechutna originalni zakladni sada vintage samplu z fruity
Acid Punk:jako líbí se mi to celkem ale doufám že nechceš říct že si do této skladby použil/a?? něco odsud(ray subject - sleepwalker ) že ne??? máš pravdu z dendyho tam toho moc slyšet není jinak jako znělka něčeho by to bylo super
Naposledy upravil(a) S_Bühler dne 21 říj 2007 14:54, celkem upraveno 1 x.
S_Bühler píše:Acid Punk:jako líbí se mi to celkem ale doufám že nechceš říct že si do této skladby použil něco odsud(ray subject - sleepwalker ) že ne??? máš pravdu z dendyho tam toho moc slyšet není jinak jako znělka něčeho by to bylo super
Nee kdepak, ale inspirace vznikla z dendyho samplu basy ktery ma ve sleepwalkeru, po dohode s Dendym muzu poslat pro porovnani
S_Bühler píše:Acid Punk:jako líbí se mi to celkem ale doufám že nechceš říct že si do této skladby použil něco odsud(ray subject - sleepwalker ) že ne??? máš pravdu z dendyho tam toho moc slyšet není jinak jako znělka něčeho by to bylo super
Nee kdepak, ale inspirace vznikla z dendyho samplu basy ktery ma ve sleepwalkeru, po dohode s Dendym muzu poslat pro porovnani
jo aha tak inspirace takže vlastně z toho tracku tam není nic, už to chápu... to já bych taky mohl říct čím jsem se nechal "inspirovat" u některých postnutých tracků co tu mám, ale raděj bych to neměl dělat(kvůli následnému masovému zlynčování:P )
Tak a mame tu prvni nactr remixu od jednoho nejmenovaneho autora, zacatek do 10 sec bych vysekl, ale pak se to rozjede a moc se mi tam libi ta lehka vokalnesynthova linka na pozadi, ze me to nenapadlo!
Uvidime jestli se autor ke svemu dilku prihlasi, prozatim ale fakt dobry napad, a i bici ziskali na spravne pruraznosti
Acid Punk: tak nápad je to určitě dobrý, to druhé se mi líbí více, hodíš to sem pak až to bude dotažený do konce? 26 sekund je totiž poměrně málo si myslím
S_Bühler píše:Acid Punk: tak nápad je to určitě dobrý, to druhé se mi líbí více, hodíš to sem pak až to bude dotažený do konce? 26 sekund je totiž poměrně málo si myslím
To nezavisi na me ale na casu remixera, ja si k tomu zatim nahravam vokal
A protoze uz dneska oba nemame cas, tak myslim, ze postup je pro dnesek zastaveny )
(mem pripade po zbytek tydne az do vikendu nez zas bude cas)
sem si říkal že bych to sem hodil:) k tomu tvýmu a koukám že už si to udělal za mě basa teda jede fakt moc nahlas ale tak co už pokračování příště no není čas momentálně...
holodroid píše:sem si říkal že bych to sem hodil:) k tomu tvýmu a koukám že už si to udělal za mě basa teda jede fakt moc nahlas ale tak co už pokračování příště no není čas momentálně...
Vysledek se mi libi, nad basou jeste uvazuju fakt se stim blbe dela, jestli nakonec nepujde do haje a nahradi se to necim lepe ovladatelnym.. protoze timingovat ten samply to je des )
tak jestli tam mas nejaky dobry zvuk tak ji klidne vymen.
(Mimochodem jsem rad, ze ses neurazil ze jsem to sem hodil.. ono defakto o co jde, pripadnou ostudu bych za to stejne schytal ja
Tak jsem si dneska znova poslech svuj track ze soboty, a zni desne...
holt ten kopec srandy z tvorby se do toho dostat nepodarilo ale co uz.. aspon ze ta pasaz v 0:55 zni pekne
Acid Punk píše:Tak jsem si dneska znova poslech svuj track ze soboty, a zni desne...
holt ten kopec srandy z tvorby se do toho dostat nepodarilo ale co uz.. aspon ze ta pasaz v 0:55 zni pekne
no tak to já taky mám někdy takovou euforii když dělá m nějaký track a nakonec výsledek za moc nestojí to nejsi sám