sonority: nics nepochopil. takovyhle a podobny tracky se pouzivaj jen jako castecky neceho... predvidatelnost? zkousels nekdy tancovat na neco nepredvidatelnyho? a celkove: nemuzes hazet prece do jednoho pytle tracky urceny do klubu a tracky urceny na poslech. jo a jinak ty stupidni akordy jsou tam jen dva

jen te ubezpecim, ze je to cileny a popravde s tim musim dost bojovat, abych to zbytecne nerozvijel - opravdu tady je to zbytecne na miste. ale minimalismus stale dobre neovladam, takze nepopiram, ze to muze znit krecovite.. kdybych si byl jistej, tak to sem nedavam.
nevadi mi, ze ti to nesedi, vadi mi to, ze to nehodnotis v ramci stylu. ale i presto diky za tvuj cas, nazor a primost
monoskop: taky moc dekuju za nazor. s tema perkusema to mas pravdu, ja tam mam k tomu i dalsi veci, neni to jeste propracovany tak, jak bych si predstavoval. jinak ten flanger je snad jen na tech hajtkach.. stejne hodne tam musi bejt znat ten lehoucce filtrovanej delay prece, taky je tam phaser, na jednom samplu i dost slysitelnej - dela tam takovy zajimavy blato

jinak ten zvlastni odstup tam muze delat to, ze kopak, virbly a jeste nekolik samplu maji aplikovanej shuffle, kdezto hihatky ne. perkuse jsou loop a maji taky trosku posunutej groove. trochu jsem s tim bojoval a snazil se aby to bylo znat, ale prijemne - mozna jsem si na to nakonec zvyknul a nebyl uz schopnej rozpoznat, ze to je moc..