energizer
biscuit - energizer
nadhera
krasny vyvoj skladby, prijemna atmosfera, 1* posobi to namna velmi inspirativne 
basa mi pride citatelna dost, skorej sa mi zda ze na jej ukor sa trosku schovava kopak, mozno by som sa pohral a trosku skusil sidechainom pokompresovat basu podla uderu kopaka ... aby viac "dunel"
aj ked pocuvam to len na sluchatkach (akg k240s) takze mozno tam je pes zakopany a nie v tom ako to mas vyladene
))
edit: aha tak sranda, ked som si to pustil na starsie AKG K44 tak tam to fakt znie ze ta basa sa straca pod dominanttnym kopakom... takze zrejme ma moc dvihnute spodnejsie basy pretoze viem
ze tie k240s hraju ovela lepsie v tom pasme kdezto k44 tam uz toho moc nehraju ... syncro ty si to na com pocuval ??
basa mi pride citatelna dost, skorej sa mi zda ze na jej ukor sa trosku schovava kopak, mozno by som sa pohral a trosku skusil sidechainom pokompresovat basu podla uderu kopaka ... aby viac "dunel"
aj ked pocuvam to len na sluchatkach (akg k240s) takze mozno tam je pes zakopany a nie v tom ako to mas vyladene
edit: aha tak sranda, ked som si to pustil na starsie AKG K44 tak tam to fakt znie ze ta basa sa straca pod dominanttnym kopakom... takze zrejme ma moc dvihnute spodnejsie basy pretoze viem
ze tie k240s hraju ovela lepsie v tom pasme kdezto k44 tam uz toho moc nehraju ... syncro ty si to na com pocuval ??
myslite, ze by citelnosti pomohlo, kdybych to trochu proklestil okolo 300-400Hz (nemyslim celek). vsim jsem si toho, kdyz jsem to "masteroval". trosku jsem v tomhle tracku s basou a kopakem bojoval, protoze jsem chtel aby oboji melo energii i hodne dole. zkousel jsem to vic frekvencne vymezit, ale pak se od sebe zase trosku "odtrhly". nakonec jsem nechal takovej kompromis. jinak basy jsou tam dve, v podstate na stejnejch frekvencich, jen se stridaj. jedna je sidechainovana kopakem, druha je bez niceho, az v groupe je spolecne s kopakem, nizkym tomem a druhou basou lehoucce lizla kompresorem s linym attackem. budu delat jeste jinou verzi, tak na to budu myslet a budu se snazit udelat cistejsi spodek.
jinak dekuju za reakce, potesily moc
acid: je to sampl, zadna veda
jinak dekuju za reakce, potesily moc
acid: je to sampl, zadna veda
dendy: Na Denon F88, co mám na poslouchání u počítače
Ale ta moje připomínka není moc relevantní, protože já poslouchám muziku s extrémním "nepoměrem" basy ke zbytku a asi jsem tím už definitivně poznamenaný
Proto jsem tam psal, že je to asi záměr...
biscuit: Poslechnu si to ještě ve studiu, abych mohl na tu otázku relevantně odpovědět. Na celku to už ale stejně změní jenom promile...
Saša
biscuit: Poslechnu si to ještě ve studiu, abych mohl na tu otázku relevantně odpovědět. Na celku to už ale stejně změní jenom promile...
Saša
po dlhom case (naposledy to bola Upmanova klavirovka) konecne nieco, k comu jednoducho nemam co dodat... parada...
Naposledy upravil(a) dano dne 11 bře 2008 20:31, celkem upraveno 1 x.
Tam je nejaka basa? Ja porad cekal, kdy uz skonci to intro a zacne narez s basou
Jinak me to, priznam se, moc nebavilo, ale mozna to bude tim, ze uz jsem z "tanecni hudby" trochu vypadl... Tohle asi chce slyset v klubu pozdeji v noci, mozna bych zmenil nazor... kazdopadne ten nazev mi k tomu ale moc nesedi.