BK: Dovolenka summer track - feedback wanted:-)
Re: BadKick - MESSUGHE
NO taky rave - mayday styl mozno, tak 15 rokov dozadu by to bolo IN
ale paci sa mi to. Marusha, Perplexer, Westbam, to si vypocujem rad aj teraz 
Re: BadKick - ACID BASE
vcera vecer som sa vratil v tvorbe tak o 20 rokov spat
a vyprodukoval acid house zo starej skoly, len tak pre potesenie 
ACID BASE 130 bpm
ACID BASE 130 bpm
Re: BadKick - RAVENING
zrobil som taky oldies "angry"
rave/jungle.
xcem este k tomu nejaky moj vokal zosmolit
, len este nejaky text vymysliet.
xcem este k tomu nejaky moj vokal zosmolit
Naposledy upravil(a) badkick dne 16 led 2010 21:49, celkem upraveno 1 x.
ziadna rada/nazor k "soundu" ?
- ReaktoplazmAR
mna to baví, vlastne všetky tracky čo tu máš sú fajn, teraz som si ich vypočul naraz, baví ma aj ten "old-skull" sound, aj ten taký dark-feeling, ale imho najlepší je ten prvý s tým vokalom, a to je asi to čo mi chýba pri tých ostatných.. nemusí to byt len vokal, možu to byt nejaké zvlaštne sample, ruchy, zvuky ulice, alebo hocičo čo proste nekopíruje len noty...
rozrobene hardtrance tracky
cawte
po dlhsej dobe som sa vratil do mainstreamovejsich vod a mam take 2 rozrobene "tazkytrens" tracky.
otazka je, ci stoji za to nejako to dalej rozpracovat alebo to je uplna strata casu
tu su ukazky
take "intro"
"pizzicato" retro
thank you za vas nazor 
po dlhsej dobe som sa vratil do mainstreamovejsich vod a mam take 2 rozrobene "tazkytrens" tracky.
otazka je, ci stoji za to nejako to dalej rozpracovat alebo to je uplna strata casu
tu su ukazky
take "intro"
Naposledy upravil(a) badkick dne 11 čer 2010 10:48, celkem upraveno 2 x.
- ReaktoplazmAR
Re: BadKick
počul som len to Intro a myslím že to stojí za dokončenie, len mi tam vadí ten bubienok jak začne 0:12, myslím že "tón" v ktorom hrá tam nepasuje.. a to pizzicato mi nejde načítať, ale už od rána sa mi qurví pripojenie tak hádam vypočujem neskôr..
Re: rozrobene hardtrance tracky
dik moc za posluch. zvuk by urcite este trebalo poriesit. je to len "demo"
neviem zatial co presne myslis bubienkom bo je tam dost vela perkusii, ale urcite to checknem.
btw. problem je zrejme sposobeny aktualnym vytazenim freehosting severa, ze to nenacita subor okamzite
po par klikoch sa to vsak pusti...
please try again trosku neskor :>
btw. problem je zrejme sposobeny aktualnym vytazenim freehosting severa, ze to nenacita subor okamzite
please try again trosku neskor :>
- ReaktoplazmAR
ja teda "trens" vobec nepoznám, ale toto sa mi lúbi, dost špecifický sound
určite to dorob.. 
BK "classic trance" DOL
ahojte
robim na "classic trance" tracku (t.j. nieco v style trance hitov z rokov 90-93) a rad by som nejaku radu k soundu / aranzma - kde v mixe pridat, kde ubrat:-) vopred dik moc za kazdy nazor... tu je ukazka
robim na "classic trance" tracku (t.j. nieco v style trance hitov z rokov 90-93) a rad by som nejaku radu k soundu / aranzma - kde v mixe pridat, kde ubrat:-) vopred dik moc za kazdy nazor... tu je ukazka
podpisujem tiez ... jednoznacne si sa trafil
som si pustil nejake tracky zo staruckych kompilaciech rave mission a trance mission a uplne by to tam mohlo vyjst
teraz len zohnat stroj casu, presunut sa 15 rokov dozadu a ides, release mas isty 
znie toto ako new age? ;-)
cawte
toto teda je uplne mimo doterajsiu tvorbu,
ale mam rad aj new-age styl - a la JMJ, Vangelis a pod.
nexce sa mi zakladat novy profil, aj ked sa to k tu doteraz uverejnenej tvorbe moc nehodi
))
toto teda je uplne mimo doterajsiu tvorbu,
ale mam rad aj new-age styl - a la JMJ, Vangelis a pod.
nexce sa mi zakladat novy profil, aj ked sa to k tu doteraz uverejnenej tvorbe moc nehodi
Naposledy upravil(a) badkick dne 09 zář 2011 11:01, celkem upraveno 5 x.