bodyia - fashion
mozno sa o to len nesnazi... a nie je to zas tak jednoducheCyril píše:souhlas s kexikem... az na to, ze asi bodyia nechce delat pop, protoho nedela, ne? :)
ja som len povedal k comu by mi takato produkcia prisla pouzitelna, je to moj nazor postaveny hlavne na tom ze par podobnych band vonku funguje a mam ich celkom rad :)
Teda Bodyio, musim rict, ze posledni dobou jsou ty veci, ktere delas cim dal tim vic poslouchatelne i pro masy beznych smrtelniku, ale presto v nich je stale citit Tvuj rukopis. Veci, ktere od Tebe znam, rozhodne nebyly stravitelne na prvni poslech a abych si je vychutnal, tak to vzdy bylo na vic naslechu a pak jsem si je teprve mohl uzit cele. Ale Tve posledni kousky jsou opravdu velice chytlave i na prvni poslech!
Opravdu prijemna vecicka.
Opravdu prijemna vecicka.
-
Tak to je neuvěřitelné, že zrovna tady budu přesvědčován, abych dělal pop;-) Ovšem z hloubi duše se přiznám, že mě to už taky napadlo, ty večerníčkový podehrávky by s dobrým vokálem mohly výrazně změnit směr... lehce mi to i připomíná debatu s a.p. při návratu z ezone srazu. Hezké, díky.
btw: ještě ad nástroje - laděný přejezdy úvod/konec Chroma Polaris, humanoidní synth SH5, odpovídá mu BassStation v layeru s Pulsem, měkký plochy K3m, perkusivní veselounáladutvořič Evolver, ostřejší plochy s rychlým nájezdem TX802 v layeru s VZ10m. To je spolu s již uvedeným všechno (jsem se nějak krotil:-)
btw: ještě ad nástroje - laděný přejezdy úvod/konec Chroma Polaris, humanoidní synth SH5, odpovídá mu BassStation v layeru s Pulsem, měkký plochy K3m, perkusivní veselounáladutvořič Evolver, ostřejší plochy s rychlým nájezdem TX802 v layeru s VZ10m. To je spolu s již uvedeným všechno (jsem se nějak krotil:-)
biscuit: Zeptej se pls ještě jednou (a njlépe s časem skladby), nějak jsem nepochopil, co přesně myslíš;-)
a.p.: Tak to je otázka do pranice. Hmm, ale myslím, že to není náhoda. Sladkobolný dospívání už je (díkybohu) pryč, teď chci dělat muziku, která bude bavit, bude veselá a zpěvná. Nicméně na "komerční" dráhu se sám nechystám, mám pocit, že bych na to nestačil, potřebuju supervizora, kterej bude dávat pozor na komplikovanost skladeb a starat se o praktický věci, oboje mi lehce uniká:)
a.p.: Tak to je otázka do pranice. Hmm, ale myslím, že to není náhoda. Sladkobolný dospívání už je (díkybohu) pryč, teď chci dělat muziku, která bude bavit, bude veselá a zpěvná. Nicméně na "komerční" dráhu se sám nechystám, mám pocit, že bych na to nestačil, potřebuju supervizora, kterej bude dávat pozor na komplikovanost skladeb a starat se o praktický věci, oboje mi lehce uniká:)
sem debil, poslouchal sem to v praci na pc speakerech a nejak mi utkvelo ze je to pad, ale je to takovej ten synth brass jak je spojenej s nejakym padem zacina to na 0:35
teda v praci to znelo uplne jinak
ten pad s tim brassem mi proste pripominalo frankie goes to hollywood, ale na monitorech to ma o dost vic basovej zvuk a je to tam vic zalezly. ted k tomu mam zvukove trosku vyhrady, je to strasne moc pod dekou na muj vkus i kdyz to tomu dodava atmosferu a dobovej nadech 
teda v praci to znelo uplne jinak

A.P. to vystih presne. Je z toho na prvni poslech cejtit tvuj styl a to je vic nez dobre. Takovej veselej popik s vlastnim xichtem tu na hudebni scene fakt chybi. Jen houst a vetsi kapky (teda ted spis vlocky).
Naposledy upravil(a) Munro dne 25 led 2007 16:46, celkem upraveno 2 x.
Teda husty, optimismus z toho uplne strika, hned sem se vratil o 20let nazpatek k Knight Rideru, uplne vidim to divoky auto, jak si to vali silnici a povida si se soferem;)
Jak uz bylo receno, dej se na popik, najdi nejakou peknou kost co ti nazpiva vokaly a mas hned platinovou desku.
Osobne spis preferuji vsechno co je od E/Amoll;)
Jak uz bylo receno, dej se na popik, najdi nejakou peknou kost co ti nazpiva vokaly a mas hned platinovou desku.
Osobne spis preferuji vsechno co je od E/Amoll;)
-
moc hezké a hodně originální, to se mi líbí. mám rád když mě hudba překvapí a ne když já překvapím hudbu. 

<a href="http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... ">Sinelife Music</a>