brasil house na kompilaci
-
brasil house na kompilaci
tak sem dostal od kamose zadani... ze nakej jeho kamos v nemecku bude delat kompilaci kde bude brasilskej house a nak mu nestacej prachy na drazsi producenty ale uz ma podepsanou smlouvu s vydavatelstvim he he.. tak mam do 14 dnu udelat brasil house zatim sem stvoril todle- http://data2.edisk.cz/stahni/14721/bras ... .11MB.html je to zatim jentak poskladany a zatim se me to jeste nezda a budu to muset brat vic vazne. musim tam udelat naky poradny peklo na perkusich a naky poradny solicko trubky nebo neco bodobnyho............ tak me prosim napiste jak se vam to pozdava/nepozdava a jestl spis nemam zacit uplne znova....... dik.......... kdyz by si nekdo chtel hodit solicko trubku nebo sago budu stastnej a klidne ho i nakym miniaturnim poplatkem zaplatim 

no, neni to uplne marny jako nejakej zaklad neceho, ale prijde mi to hrozne strojovy, bez zivota - jestli to ma mit v sobe neco ze samby, tak krome tech perkusi a nastroju, to musi mit i zivot.. divny je to taky, co se tyce zvuku, a to jednotlivejch linek, tak celkovyho - ten mi prijde uplne desnej... cely to na me pusobi jak z nejakyho trackeru..
-
ja vim, taky kdyz sem to dneska poslouchal tak sem se zhrozil. ted to tak dva dny necham a chci poslechnou nakou latino hudbu asi spis vysampluju naky fakt live perkuse a prdim na naky banky... hlavne to asi pojmu tak ze vyradim ze hry rolanda pac ten ma preve strasne strojovej zvuk a udelam to jenom na kompu.... biscuit- dik zareakce za 2 dny dohodim dalsi verzy doufam ze bude mnohonasobne lepsi....