BULLERBYNE *think of you*

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
LUPO

BULLERBYNE *think of you*

Příspěvek od LUPO »

Zapomente na pravidla. Zapomente na zvukova klise. Tohle je naprosto syrovej song jako za starych casu, typickej bullerbyne, tohle nebudou hrat cesky radia ani nahodou, protoze tohle by tezko nekdo rozdejchal. Je to jeste nesmichanej song, ale je naprosto jinej nez fall again. Enjoy.

www.bullerbyne.com/a/thinkofyou.mp3

Vey

Příspěvek od Vey »

Mě se to zas až tak odlišný od předchozího songu nezdá. Určitě bych ty skladby přiřadil do stejnýho chlívečku. Možná to dělá ten, pro mě vělice příjemnej vokál. Líbí se mi to.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Mně na tomhle šlágru něco vadí a zatím teda nevím co. Určitě to ale není zpěv a ani ta square synth melodie.

delay

Příspěvek od delay »

Je to prostě zase výborný, míň uhlazený, zubatější a chlupatější, nežli minule, ale i radia by to zkousli... Nevadí ani poměrně obehraná harmonická stavba, skladba má svůj život a zvukově se mi jednotlivé synthy celkem líbí. Zpěv i s efektem je více než dobrý. Fandím ti LUPO.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

pavel vantuch: ja kdyz ctu to tvoje "šlágr" tak se mi vybavi karel gott a musim se smát ... :twisted:

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

LUPO: místní takhle říkají skoro každýmu cajdáku, ale nemyslím to nijak hanlivě :wink:

LUPO

Příspěvek od LUPO »

:)))

kexik

Příspěvek od kexik »

pride mi to az moc retro. + neviem si predstavit ako to bude zniet, ked to bude hotove zvukovo a melodia mi pride dost nasilne nasita na text. ten predosly track sa mi pacil o moc viac
ale radia to imho zbastia, tiez si myslim

LUPO

Příspěvek od LUPO »

kexik: poslechni si nejakej electroclash, tohle je zvukovo jeste moc cisty :) nemyslim samozrejme nejakou šlechtu typu fisherspooner, ale takovy ty nemecky vostry veci

kexik

Příspěvek od kexik »

neslo mi o tie zvuky, tie su fajn...mysle som o tak, ze este budes na tom korigovat pomery nastrojov, atd, basy to ma divne; ked sa toto ocese, mozno to bude fajn; len hovorim ze si to neviem v hlave predstavit (rozumej "ako by som to vymiesal ja aby sa mi to pacilo")
samozrejme to je moj subjektivny ony

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Je to fajn ale necim bych to rozsekal/osvezil... Trochu uz me to tak v pulce unavovalo...

juan

Příspěvek od juan »

presne to vidim:
jede nejaka hodne loopoidni zalezitost, hypnoticka, porad a porad, mixuji se divny zvuky, psychadelie, uz to graduje temer do zmatku a vtom vsechno ztichne a zacina "think of You", rozsveci se svetla, lidi maji ruce nahore.

v kazdym pripade, ac vahave, tak bych se pridal k Cyrilovi a chtel bych tam malou zmenu. bud po druhym refrenu nebo mozna hned po prvnim bych to zase zastavil a pouzil motiv z uvodu, treba jen s kopakem nebo neco, fakt tam chybi nejaka zmena, stacilo by jen stopnout rytmiku nebo neco. aby zase vynikl vic zpev treba te druhe sloky po prvnim refrenu.

jinak tohle je naprosto pro radia zkousnutelna zalezitost. v 80tych by to bylo treba v hitparadach, nevim, proc slo vsechno tak do prdele a nektery hity z 80tek se dneska zdaji jako underground. Par slusnych ceskych radii by to skouslo, ty ostatni at jdou klidne do prdele, dyt je to jedno.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

mne sa toto paci viac ako fall... je to energickejsie a zivsie... fall pri tom vyznieva ako uplna sladarna... toto je taka diskoska ;)

ak by som mal nieco vytknut tak kopak ktory je moc hlboky a nekonkretny a refren by mohol byt niecim viac zvyranenejsi... pocujem ze sa tam na pozadi prida nejaky string alebo co ale este nieco mi tam chyba...

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Lupo, to mě baví. Přímočarý, průrazný, žádná akademie. A stylově můj šálek kávy.
Fall byla dobrá camouflage, jenom mi tam moc neladil druhej akord od začátku sekvence s arpegiem.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mne se to libi min nez ten predchozi song. ale zase tady vidim vyraznej prostor pro remixovani. myslim ze kdyby to vzal do ruky nejakej machr na remixy, tak z toho muze bejt klubova pecka jako krava! skoda, ze nejsem ten machr... :(

Odpovědět