Myslim, ze to neni nejhorsi, ten zvuk je takovej demoidni, potrebuje produkci a michani... to je ale normalni, to je vec, ze kterou si lidi platej lidi
shrnu to: je to MALO DO KSICHTU (bici, basa, hlasy, tyhle veci mi musej prskat do tvare
Etien(Tomas Sochurek) je clenem ezone?nebo se znate?matucha píše:Nevim, kam se hiphop posledni dobou dostava, ale ty bici mi pridou hodne nehiphopovy... reverby jsou taky neco, z ceho hoperi dostavaj osypky vetsinou (aspon to tvrdi etien a je to slyset z tech veci co se tu produkujou). Taky je to trochu moc cisty a hifi (moc vejsek). Vokaly by sly udelat vicevrstevnaty vic se doplnujici, to by tomu urcite pomohlo.
Myslim, ze to neni nejhorsi, ten zvuk je takovej demoidni, potrebuje produkci a michani... to je ale normalni, to je vec, ze kterou si lidi platej lidi.
shrnu to: je to MALO DO KSICHTU (bici, basa, hlasy, tyhle veci mi musej prskat do tvare), je tam moc verbu, je to malo spinavy, chtelo by to trochu osperkovat nejakejma drobnostma, ktery ti zustanou v uchu a tu vec hned identifikujou.
Libi se ti Modre Hory?to jsem rad ! Instro asi neni odborny vyraz...Proste hudba....instro+hlas = track... Asi takhle, kapito?TAP píše:Modré hory mě přímo dostaly.
Mám otázku. Co je to přesně instro? Google mně nedal vyčerpávající odpověď.