BWS - Velkiansky Problem :)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
pc.masters

BWS - Velkiansky Problem :)

Příspěvek od pc.masters »

Tak sem se rozhodl ze zde dam jeden track, ktery jsme s kamosem nahrali, on narapoval, vybral si i nejak nastroje na instro (resp bassu a housle) a u me se nahravalo, ja nahraval, ja delal zvuk, ja delal instro...Cele je to strasne...zvuk je na hromade, na stredech, basa prebasovana, a cele je to hnusne... :))) Hmm, mastering podle navodu co tu koluje :)) Nesedl...
Budu rad za nazory a rady ve zvuku... :)

http://www.mate2s.com/rstmat_problem.mp3

Jinak nahravano prez cinsky kondenzator HSCM nebo co nevim, ten nejlevnjesi u muzikantu, do mixu tapsco (zluty maly) a do e-mu1212m.

Jeste upozornim ze na mistni pomery je zvukova kvalita az neuveritelne skvela, takze to zas tak neshazujte :D
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Vyhazej reverby a nebude to tak strasny :) Taky bych vymenil tu rozbitou sklenicku (asi to mel bejt snare) a kopaku dal nejakou tecku at kope.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

To je des! :-)))

Poklop

Příspěvek od Poklop »

v tomhle stylu se nevyznám, ale zdá se mi to vpohodě celkem.

Kopák je dost slabej oproti base.

pc.masters

a

Acid Punk píše:To je des! :-)))
Od tipka co ma v nicku PUNK, pise mi splasene zpravy jen proto ze jsem z Ostravy a posloucha rep opravdu jinou odpoved necekam :)

Ostatnim dekuju !
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jo ses drsej negr :)

A ted vazne, prijde ti normalni odsoudit cloveka driv nez ho poznas?
Zamysli se nad sebou.

Tak me tak napada, kdyz zvyraznujes ten "PUNK" nejsi ty jeden z tech detskych hrdinu co posloucha jenom HipHop a proti vsem ostatnim stylum bojuje?

pc.masters

Acid Punk píše:Jo ses drsej negr :)

A ted vazne, prijde ti normalni odsoudit cloveka driv nez ho poznas?
Zamysli se nad sebou.

Tak me tak napada, kdyz zvyraznujes ten "PUNK" nejsi ty jeden z tech detskych hrdinu co posloucha jenom HipHop a proti vsem ostatnim stylum bojuje?
Ne, drsny negr si maximalne tak ty...Tveho "divneho" chovani jsem si vsiml uz driv, takze te nejak neresim ale dobre.
Zarves "To je des !".Sem rad za kazdy nazor ale tohle mi nic nerekne.Proc tak soudis?Treba ti to prijde desne jako mi prijde zrovna vpodstate kazdy nejaky Punk atd, ale proc?Zvuk se ti nelibi?Text se ti nelibi?Instro se ti nelibi?Kdybys to trosku rozved bylo by mi to jedno...
Decko asi jsem, mam sotva 18, a posloucham jen hip-hop, mas pravdu...(pokud nepocitam ruzne styly kdyz sampluju desky...).
Vzpomel jsem si jak si mi psal PM z niceho nic, "Ostravak?HipHop?Punk?Metal?Stranky kapely?"

Proto jsem se vyjadril tak jak jsem se vyjadril. Kdybych slysel tvuj Punk, taky bych rek ze je to "des" .

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Je to des protoze to zni hrozne kycovite :)

Bici, syntak a ty housle, nejak se to bije, zni to desne kycovite ja vim, ze je to moderni a podobne zni kdejaka rnb hitovka ale to nic nemeni na tom ze je to jako bila cepka, ruzove tricko, drsny vyraz a housle v ruce = kyc :)

Rapera radsi nekomentuju zpravidla je to stejna sorta "real gangsta?" lidi, ale obdivuju je, ze jdou se svym nazorem na "trh", tradicne tu mam vzdycky stejnou vytku, ze teda kdyz uz je hiphop o nazoru tak by bylo fajn taky tomu hlasu rozumet, v tomhle ohledu me dostava a tento track neni vyjimkou, ze hlas rapuje nesrozumitelne rychle a je schovany za hradbou ostatnich zvuku, maji to tak i celkem popularni hh prazske kapely co rotuji v TV, je to zajimavy pristup :)

Jinak za hiphop povazuju treba veci jako

http://youtube.com/watch?v=aOL7AwfVa8k

I kdyz jasne, je to rok 1987 a ted jsme uz o 20 let dal v CZ a bili :)

Jinak co ti vadi na tomhle punku:

http://youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk

Myslim, ze vlastni nazor je v textu celkem dobre znat :)
a "No future" vyjadruje budoucnost vetsiny dnesnich HH ditek.... ze decek z generace kolem roku 1990 je :)

pc.masters

Acid Punk píše:Je to des protoze to zni hrozne kycovite :)

Bici, syntak a ty housle, nejak se to bije, zni to desne kycovite ja vim, ze je to moderni a podobne zni kdejaka rnb hitovka ale to nic nemeni na tom ze je to jako bila cepka, ruzove tricko, drsny vyraz a housle v ruce = kyc :)

Rapera radsi nekomentuju zpravidla je to stejna sorta "real gangsta?" lidi, ale obdivuju je, ze jdou se svym nazorem na "trh", tradicne tu mam vzdycky stejnou vytku, ze teda kdyz uz je hiphop o nazoru tak by bylo fajn taky tomu hlasu rozumet, v tomhle ohledu me dostava a tento track neni vyjimkou, ze hlas rapuje nesrozumitelne rychle a je schovany za hradbou ostatnich zvuku, maji to tak i celkem popularni hh prazske kapely co rotuji v TV, je to zajimavy pristup :)

Jinak za hiphop povazuju treba veci jako

http://youtube.com/watch?v=aOL7AwfVa8k

I kdyz jasne, je to rok 1987 a ted jsme uz o 20 let dal v CZ a bili :)

Jinak co ti vadi na tomhle punku:

http://youtube.com/watch?v=8z2M_hpoPwk

Myslim, ze vlastni nazor je v textu celkem dobre znat :)
a "No future" vyjadruje budoucnost vetsiny dnesnich HH ditek.... ze decek z generace kolem roku 1990 je :)

Jsi uplny koko*, neznas ani kamose ani me, v zivote sme se nevideli a budes ho tu prirovnavat k nake "stejne sorte"?Vubec nevis o kom mluvis (tim nemyslim ze je to vudce gangu ty snilku, ale moc hodny a dobry kluk ktery se cepkou nakrivo nevyznacuje...).Jinak tomu textu jde rozumet kazde slovo, nevim jestli jsi z Prahy ze je ti pulka slov cizich ale za to ja nemuzu, nemuzu ani za tve krive usi kdyz tam necemu neorzumis.
Nechci se uz hadat a obhajovat svuj trek (ani ne trek, spis sebe) a proto uz se ke me nevyjadruj (kdyz se hlasovalo jesi te maji bannovat z fora, dneska bych rekl ANO).
Ahoj Pankáči !

(krom toho nechapu co tu tahas rocniky, podle tveho chovani nebudes o moc starsi od me 89tky...Jestli ano,mas jiste nejakou vrozenou vadu, mozkovou disfunkci nebo tak neco ...)

pc.masters

Cyril píše:Vyhazej reverby a nebude to tak strasny :) Taky bych vymenil tu rozbitou sklenicku (asi to mel bejt snare) a kopaku dal nejakou tecku at kope.
Jak se dava tecka kopaku? :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Tak malej a ukrivdenej :)

Libi se mi, ze se dokazes postavit za svuj nazor :)
Jsi dobrej :D

Uz vim co mi to pripomina MC battle :)

rastis

Příspěvek od rastis »

Hlevne si nezacnite picovat na 3 strany prispevkov ;)

Pocuvam to na hroznom posluchu, ale viem z toho, ze kopak je malo vyrazny a ten reverb na snare mi akosi k tomu stylu nesedi, aj ked je pravda, ze sa v takom style nevyznam...

Cinsky mikrofon nevidim ako ten najvacsi problem vsetkeho. Skorej mi to pripada, ze to neni mixovane na st. monitoroch ale na nejakej hifi vezi ?

pc.masters

rastis píše:Hlevne si nezacnite picovat na 3 strany prispevkov ;)

Pocuvam to na hroznom posluchu, ale viem z toho, ze kopak je malo vyrazny a ten reverb na snare mi akosi k tomu stylu nesedi, aj ked je pravda, ze sa v takom style nevyznam...

Cinsky mikrofon nevidim ako ten najvacsi problem vsetkeho. Skorej mi to pripada, ze to neni mixovane na st. monitoroch ale na nejakej hifi vezi ?
Ano,Ano ! Ne na hifi vezi ale jen na hifi bednach ( Tannoy Mercury M2 )

pc.masters

Acid Punk píše:Tak malej a ukrivdenej :)

Libi se mi, ze se dokazes postavit za svuj nazor :)
Jsi dobrej :D

Uz vim co mi to pripomina MC battle :)
Kdyby tady probihal battle, dostaneme ban oba, mi to pripomina obycejne internetove handrkovacky ktere se strasne lehce zpusobi.A ja proto koncim...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Skoda ja chtel uz udelat dj battle track, jsem prave vybiral breaky :D

Odpovědět