c9000 - 2 nové tracky
c9000 - 2 nové tracky
Ahoj tak tu mam 2 aktualni věci , nic převratnyho ale budu rád za vaše názory. - Bandzone/9000
Tak jen krátce
poslouchám na sluchadlech takže ke zvuk moc komentovat nebudu ale zní to celkem fajn v prvním treku hezký výběr nástrojů ale posléze mě to začalo nudit je to jedna velká nabalovačka loopu...nic moc se tam nestane no...
druhý trek fakt nevím no esi to má být nějáká předehra fakt netuším ale celé to jde nějak mimo mě...
Ale do třetice všeho dobrého a zlého ta ukázka zní opravdu velice nápaditě takže bych veškerou energii nesměroval do tohodle počinu hodně mě to zaujalo...!
hodně zdaru!
poslouchám na sluchadlech takže ke zvuk moc komentovat nebudu ale zní to celkem fajn v prvním treku hezký výběr nástrojů ale posléze mě to začalo nudit je to jedna velká nabalovačka loopu...nic moc se tam nestane no...
druhý trek fakt nevím no esi to má být nějáká předehra fakt netuším ale celé to jde nějak mimo mě...
Ale do třetice všeho dobrého a zlého ta ukázka zní opravdu velice nápaditě takže bych veškerou energii nesměroval do tohodle počinu hodně mě to zaujalo...!
hodně zdaru!
Sem si k tomu ráno zpíval... Buď zpěv anebo nějakej solo instrument, prostě to co jsi udělal je jakási plocha... Není bez nápadu a nálady, ale právě na takovýhle táhlejší plochy se výborně hodí zpěv, kterej vynikne a jakoby tou skladbou provází, bez toho to má jen význam pro tebe nebo k nějakýmu videu... (tolik třeba k RULEZ).
Co se týče zvuku, tak moc problému nevidím... Když se vybíraj samply, který se nemlátěj, ale víc bych poznal doma an monitorech.
Co se týče zvuku, tak moc problému nevidím... Když se vybíraj samply, který se nemlátěj, ale víc bych poznal doma an monitorech.
Re: c9000 - 2 nové tracky
Dobryc9000 píše:Ahoj tak tu mam 2 aktualni věci , nic převratnyho ale budu rád za vaše názory. - Bandzone/9000

Ten motiv mi neuveritelne pripomina skladbu na ktere jsem delal tak mesic zpet )))
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Rulezz
ale nepovedlo se mi ji dodelat protoze mi nesly syncnout ty acidove vrtulky k bass a break podkladu (ve tvoji verzi zni ovsem bajecne) a protoze jsem pouzil ruzne samply zvuk byl tak celkove na dve veci ze jsem to po nejakem tom eq ktere ale vubec nepomohlo nakonec vzdal.
U tebe je zvuk bajecny
) to je tak kdyz to nekdo umi.

U tebe je zvuk bajecny

Peace

- MonkeyFighter