C9000 Dubroad
Re: C9000 Dubroad (preview)
parada... super!!
Je to bomba, nemam co dodat.
Celou desku by to chtelo!
Sem tam nejakej lehkej vokal by byl docela fajn.
Celou desku by to chtelo!
Sem tam nejakej lehkej vokal by byl docela fajn.
aj mne sa to paci, co keby si nieco o sebe prezradil mimo toho ze pises bezchybnou cestinou, mas zaujimavy nick Cefaploid9000 (trochu mi to pripomina sideprojekt napriklad Juana Atkinsa), mas dobru ikonku a komunikujes ako keby si sa v skutocnosti hudbou aktivne zivil? 

A ty máš velkou představivostdemsky píše:aj mne sa to paci, co keby si nieco o sebe prezradil mimo toho ze pises bezchybnou cestinou, mas zaujimavy nick Cefaploid9000 (trochu mi to pripomina sideprojekt napriklad Juana Atkinsa), mas dobru ikonku a komunikujes ako keby si sa v skutocnosti hudbou aktivne zivil?

to psk501: No kopák byl původně jiný víc výrazný a nešel tak hluboko. Možná ho ještě předělám aby se tolik nesléval s basou a spodníma frekvencema.
Demsky. Dík, to že píšu jak píšu a vypadá to že vím co píšu
je dáno pouze tím že hudební nástroje prodávám a s muzikanty i pracuji.
Ale jsem uplně normální kluk z vesnice co si po večerech dělá muziku a snaží se postupně zlepšovat.
Demsky. Dík, to že píšu jak píšu a vypadá to že vím co píšu

Ale jsem uplně normální kluk z vesnice co si po večerech dělá muziku a snaží se postupně zlepšovat.
Naposledy upravil(a) c9000 dne 06 zář 2010 10:56, celkem upraveno 1 x.
Re: C9000 Dubroad
edit: trek je dokončenej a komplet k poslechu na první stránce topicu. 

To je super - byl bych pro tam este pridat nejake vokalni fragmenty..

- Pierre niko
Super. Barevne. Palec nahoru.
díky , mno vokál opravdu nevím, přijde mi že ten trek je tak akorátně plnej, chtělo by to lepší mix aby víc vynikly detaily kterých je tam hodně, ale je to špatnej materiál, spousta věcí tam není nahraných uplně košer a těžko se s nima pracuje. Nechal jsem to několik měsícu odležet a vrátil se k tomu, znova jsem to od nuly smíchal a řekl si že už je to z hlediska produkčního hotový, se zvukem je to už na šikovnější uši
.

Tyjo, tak to je fakt pecka. Hodně se mi líbí jak atmoška, tak skladba tracku a velmi i zvuk - občas mi to něčim (zvukem nějakýho nástroje, nebo nějakym cinkánim/perkusema, takovou tou "východní" plochou, kterou nevim jak líp popsat
) lehce připomene Al Yaman, což myslim jako pochvalu. Tenhle styl v podstatě neznám, ale líbí se mi to, celou desku bych určitě vydržel poslouchat. A za sebe bych tam vokál nepotřeboval, už tak se tam toho děje podle mýho dost.

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
Megamasakroidnesuproidni! Clovece, konecne neco, co me po dlouhe dobe fakt chytlo, skvela kompozice!
dik jsem rád že to baví a funguje
, no jsem s tím celkem spokojenej,
to Eye: třeba se i dočkáš ucelenějšího materiálu v době EP

to Eye: třeba se i dočkáš ucelenějšího materiálu v době EP