http://www.cabowitz.com/mp3/SOFA.mp3
neni to primo nova vec, ale rozhodl jsem se vespolek tez prispet necim malym ke sluchani, vesele se do me dejte...
cabowitz - sofa
Re: cabowitz - sofa
nie je moc co:-) supercabowitz píše:...vesele se do me dejte...
mas ok www 
k veci> zvuk nekomentujem,pocuvam na skvelych umelohmotnych multimedia reprakoch.
zo zaciatku mi to jemne pripominalo Bauri - to koli tej kliknojsovej linke. jednoduchy motiv sa nesie celou songou. je to ok. viem si to predstavit na hocakej ambientnej vyberovke, pripadne nejakej zivej performens .

k veci> zvuk nekomentujem,pocuvam na skvelych umelohmotnych multimedia reprakoch.
zo zaciatku mi to jemne pripominalo Bauri - to koli tej kliknojsovej linke. jednoduchy motiv sa nesie celou songou. je to ok. viem si to predstavit na hocakej ambientnej vyberovke, pripadne nejakej zivej performens .
cabowitz - sofa
Co ja viem...mne to pripada dost take prazdne...a nudi ma to...v podstate sa tam nic nedeje v tej pesnicke, je to nezazivne...a dost slabe nastroje su tam po zvukovej stranke a hlavne malo ich je tam...je to cele mdle...tie analog synth drums su tiez velmi nestastne zpracovane...kick je strasne vysoky a snare slaby...a rytmus je velmi jednoduchy...trosku zivota do toho umierania by sa hodilo 
Ako nejaka kulisa do gameboy hry by to bolo OK...ale pre pocuvanie ako samotnej skladby je to dost slabe...

Ako nejaka kulisa do gameboy hry by to bolo OK...ale pre pocuvanie ako samotnej skladby je to dost slabe...
2bassline: zvuku je tam cela rada, ale podprahovych. jinak mas pravdu - ostatne jak psal loleq - zvukove kolaze, co se snazim davat dohromady funguji jako podkres vetsinou pro obraz, ci video - jako doprovod primarne sledujici vyraz obrazu. janak dik za kritiku zvuku - ten beat je generovany pomoci RND algoritmu, takhle to dopada, kdyz se kompetence prenechavaji stroji. na druhou stranu je fajn, ze nazivo zni ona kolaz pokazde trochu jinak...