carloff-?

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
matucha

Příspěvek od matucha »

... a zase si pripadam jak z jinyho sveta ;-)

nicmene vokal hraje pekne... zbytek nevim, nebavi me to, ani vyslovnost se mi nelibi... ale urcite to dotahnes do dobryho konce, jako uz tolikrat ;-)

TAP

Příspěvek od TAP »

Konečně jsem dojel dom a pouštím si to přes TAPca. K celkovému zvuku se nemám co vyjadřovat. Mám dost problémů sám se sebou.
Ale ten zpěv - něco mezi Ionem Andersonem z YES a STINGem - mít takový hlas tak se tím živím :)

EDIT: Jak zní z tvojí pusy čeština?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

poslouchal jsem zatim dvakrat, poprve potichu a pritom si cet komenty a kroutil u nekterejch hlavou a rikal si "co zas maj?". rikal jsem si taky, ze mam asi hodne ucty k tomu, co kdo udela a beru to tak jak to je. podruhy jsem to dal vic nahlas a zjistil, ze se mi docela nelibi ta "rockova cast" nastroju (bici a kejtra). asi by se mi libilo, kdyby tam bylo vic elektronicky syrovosti, lip by to podle me kontrastovalo s tim krasnym vokalem. k nemu mam jen dve maly pripominky - chvilkama mi to prijde, jak kdyz mas rymu a chvilkama jsou ty slova jakoby preslazeny, takovy zmekceny..
celkove ale jednoznacne palec nahoru a velkej respekt ;) hlas a umeni zpivat ti teda zavidim strasne moc, ja si nemuzu ani nasamplovat vlastni slovo, poblil bych se :-D

nemo

Příspěvek od nemo »

super, akorát mi to přišlo takové všechno moc natlačené na prostředku, napadá mě výraz "malé", možná bych si pohrál s aranžema a panorámou, ať se do toho dá pohodlně ponořit :wink:

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

nemo píše:super, akorát mi to přišlo takové všechno moc natlačené na prostředku, napadá mě výraz "malé", možná bych si pohrál s aranžema a panorámou, ať se do toho dá pohodlně ponořit :wink:
pohodlne ponorit dobry bod :)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Jo to je zradlo, ten vokal fak naleha. Instrumental je na mne az moc preslazenej, ale libi. Song jako celek mi prijde kompaktni, perfektne drzi pohromade.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Zvuk je hezkej. Rytmika se mi teda vubec nelibi, prijde mi, ze moc kulha a nepoji se dobre se zbytkem skladby, k tomuhle bych si predstavil spis nejaky jazzovy stetky, a nebo nejakou jednoduchou rovnou syntetiku, rozhodne ne tyhle podle me trochu samoucelny brejky a glitche namichany s rockem. Jo a kopak v refrenu se mi zda nejak moc nekope. Harmonicky je to moc rozbordeleny v prvnich dvou akordech refrenu, chvili vzdycky nevim, ceho se tam mam chytnout. V druhy pulce kolecka uz to je ok. Hlas ma hezkou barvu, ale je to myslim trochu prehravany. Vyslovnost je myslim dost ok, akorat mi trochu vadi láf, lovr, ovr májnds, nekdy divnej prizvuk. Ale mozna sem na tohle moc vysazenej. Obcas to neintonuje moc presne, ale neni to nic, co by v pohode nezvlad autotune. Urcite to ma potencial na peknej popovej hit:)

holodroid

Příspěvek od holodroid »

kurňa jak to děláš že to má tak pěkný zvuk :) podle mě to má velký potrenciál moc mi tam jen nesedí takové to klapání než se rozjedou klasický bicí...vokál super fakt dobré...

Vey

Příspěvek od Vey »

Pro me je to z tvej produkce jedna z tech lepsich .. spolu se starsi "ain´t no love".

fova

Příspěvek od fova »

Tak jsem to poslouchal na lepsich bednach (predtim na crappy repracich v LCD) a uz tam slysim nejake dalsi veci:
- hlas je az moc preslazeny
- bici se nekdy jakoby zadrhavaji a jsou mimo rytmus. Prijde mi, ze do toho songu nezapadaji
- bici jsou jakoby nahravane v jine mistnosti nez zbytek nahravky (reverb, hall ?)

Ale celkove to stale hodnotim hodne vysoko

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

tak jsem zpatky z ostravy...z delani porotce pro jednu nejmenovanou vokalni soutez:)))))) pro nejmenovanou televizi..
diky vsem za nazory...
hlas mam proste takovy asi i preslazeny.preslazena vyslovnost i "ryma" je typicka pro jednu cast londyna opravoval mne james baseley po kazde slabice temer..prehravany to snad neni- rozchazela se se mnou po 3 letech pritelkyne tak jsem si to tou pisnickou vyzpival...
prizvuk asi uz lepsi mit nebudu ..ale na radiu 1 nepoznali ze to neni native speaker tak to asi tak zas hrozne nebude...
bici jsme chtel udelat presne tak aby to nezapadalo do zadneho stylu..takze rockove stadionove plus glitche ktere funguji jako rytmus normalnich bicich...
tzn nejsou roztrihane a az tak moc arytmicke...
chci byt mimo zanry mimo toho co se ode mne ceka...mimo to co se ceka od jednotlivych stylu---
alespon rad bych...
jinak jeste jednou diky vsem za nazory,,,,a za pochvaly i pripominky!!!
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

tempoautomatic

Příspěvek od tempoautomatic »

[quote="carloff"]tak jsem zpatky z ostravy...z delani porotce pro jednu nejmenovanou vokalni soutez:)))))) pro nejmenovanou televizi..
[quote]

OT carloffe, mohl bys nám pls trochu přiblížit, jak to na tom Xfactoru vypadalo a podle čeho se to vybíralo?

Já jsem dnes večer zběžně hovořil s managerem začínající skupiny Hluční sousedé (http://www.hlucnisousede.cz/video.php) a podle toho, co mi vyprávěl to bylo teda pěkný maso.

Jasně že se to muselo nějak třídit hodně na hrubo, když tam bylo cca 6k lidí, podle toho, co říkal, a těch "před-porot" bylo víc, ale jaká byla kritéria, že se třeba tahle kapela do toho nemusela vejít, stačilo třeba jenom to, že nezpívali česky?

Kdyžtak to pls někdo hoďte jako nové téma, pokud to stojí za to.

Díky J.

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

no bude to kratke:
jsou tam predporoty ktere to tridily pro hlavni porotu...kriteria byla jasna ..dobre zpivat...jinak anglictina nehrala roli..jinak pokud vim tak v ostrave bylo okolo 500
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

carloff píše: chci byt mimo zanry mimo toho co se ode mne ceka...mimo to co se ceka od jednotlivych stylu---
Rebel? Wow!

matucha

Příspěvek od matucha »

to kreativni miseni stylu je podle me skoro nutnost a ne rebelstvi

Odpovědět