Changing Heart
Changing Heart
Opět taková malá písnička, půjčil jsem si od kamaráda elektrickou kytaru (vlastní zatím nemám) a nahrál si ve volný chvilce jednoduchou písničku
i když je to celý narychlo dělaný, včetně mixu, tak si přesto rád poslechnu kritiku, názor 

Naposledy upravil(a) Džirka dne 16 črc 2016 15:47, celkem upraveno 1 x.
Re: Changing Heart
Jirko, muzika parádní.
Problém je v tom, že ji neumíš, tak jako mnoho lidí z tohoto serveru včetně mě prodat.
Problém je v tom, že ji neumíš, tak jako mnoho lidí z tohoto serveru včetně mě prodat.
Me se to libi
nic co by vybocovalo ze stredniho proudu, co se hraje v radiich. Tak dodelej mix a nekam to podepis ne?

Díky za komenty, jsem rád, že se to líbí.. s písničkou nemám žádný plány, ani ambice, je to čistá sranda, písnička je od Byrds a mám jí rád a tak jsem si jen tak pro sebe nahrál.. nechci to nikam prodávat, nemyslím si, že by to byl bůhvíjaký hit, oslovující davy.. mám vlastní písničky, na kterých mi záleží, se kterými si dám i trochu víc záležet, ale až bude trochu víc času a dovybavené studio 

Jo a upgradoval jsem zvuk, trochu to přemixoval... je to práce na rychlo, tak buďte ohleduplní
hezký poslech!!