Cold Black Clown - Hunting For Stars

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
SadLuck

Cold Black Clown - Hunting For Stars

Příspěvek od SadLuck »

Obrázek

Ták jo, náš projekt konečně zas vypustil něco nového ven..

http://bandzone.cz/coldblackclown

Hunting For Stars - první písnička v playlistu..

Nová zpěvačka, stará se na nás definitivně vybodla :).. taky nová grafika ;)

Zajímají mě veškeré postřehy, dodělával jsem to tu dneska odpoledne a určitě to neni dokonalý...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Song a aranz je slusne udelanej pop, ale covece rek bych, ze nova zpevacka je s intonaci dost na stiru.

kexik

Příspěvek od kexik »

presne... vadia mi este tie skreslene zvuky v beate. ale hlavny minus je imho, ze ta baba ma sice fajn hlas ale spieva ako slapka a nemala by bez dlhsieho drilu spievat anglicky. to sa da dotiahnut, ked sa chce. ale inak fajn popovka, paci sa mi aj ten rap, to v nasich koncinach nebyva casto

Vey

Příspěvek od Vey »

Song se mi opet libi ... Jen ten zpev dotahnout. Jak zacina ten refren na 0:45, tak tam uz je to hodne slyset.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

kexik: Jaké zvuky? myslíš ty perkusodiní věci co hrají třeba na začátku?

kexik

Příspěvek od kexik »

hej, hej, ten kvazi snare... na bedne je to ok, ale na sluchatkach to hra dost odtrhnute a vylozene akokeby to bola nejaka porucha. tym nechcem povedat ze je ten beat zly, to je vec mixu, skusil by som tu vec trochu obrat ekvalizerom, aby tak neposobila. divne je ze na bedne to tak nefunguje, nie je na tom nejaky efekt co sposobuje ze su L a R kanal v protifaze?

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

ještě tak vědět co je "kvazi" :D .... každopádně ty perkusoidní blbůstky jsou ve stereu všelijak..

kexik

Příspěvek od kexik »

ten skresleny snare co hra medzi dobami v prvom takte nalavo, v druhom slabsie napravo, po refrene naopak
btw ma imho cely cajk aj pomerne seriozny basa-bicie problem, kopak je zbytocne tazky, nema tlak a basa je tenka a prilis rozplizla, to by som este riesil

psk501

Příspěvek od psk501 »

Omg vzdycky jak slysim tu polskou vyslovnost tak se mi otvira kudla v kapse.
Jinak je to fajn, zvuk je takovy uhlazeny..na me mozna az moc :)

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Polskou? :D cožee? Kdo má polskou?

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Lepsi mix a ste hvezdy, prijemna vec! Zamakat na zvuku uz je sranda, kdyz to hlavni- pisnicka- je hotovy :)

toxin

Příspěvek od toxin »

hezký i když musím teda potvrdit že na tom hlasu je potřeba opravdu zapracovat jinak palec nahoru!

dano

Příspěvek od dano »

ako napad fajn. o spevacke tu uz bolo povedane dost. mne dost vadi zvuk bicich (mam pocit ze moje vodotesne hodinky Casio mali lepsiu rytmiku) a celkovy mix, ktory je nemastny-neslany a gucovity... ale plati co som povedal na zaciatku a teda rozhodne treba pokracovat :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Zpevacka ma peknej hlas, teda ja mam tenhle typ hlasu docela rad.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

2 kexik: Nevím,ale tohle bordelózní pojetí bicích mi celkem vyhovuje. Na base a kopáku zkusim zapracovat..

2cyril: yess, mix je zatím trochu kříž :) ... musim se s tim všim (ano, hlavně kick+ basa) naučit pracovat.. nejvíc už se stejně těšim na fázi, ve který to prostě budu moct vyexportovat a poslat někam na mastering :) ... a díky za pozitivní hodnocení!

2dano: Tak tady tak úplně nevim, co by mělo být s rytmikou špatně :) .. s bicíma jsem tady dost spokojenej.. snad krom nevýraznýho kicku, to je fakt.. zkusim na tom zapracovat, jenže zatim jsem to akorát ohavně přebasil a nic moc z toho :D

jo a ke zpěvačce - naše písničky jí tak úplně nesednou.. ale ona je holka docela aktivní - je jí 15 a už má za sebou správný komerční girl-band a klipy na všech těch óčkoidních hitparádách a krom nás teď zpívá ve dvou kapelách.. uvidíme... uvidíme..

Díky za komentáře! Jinak každý konkrétní mixovací typ by se hodil :) ...

Odpovědět