Dan Király - Stále mě máš (video)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
pavlii
Moderátor

Dan Király - Stále mě máš (video)

Příspěvek od pavlii »

V životě jsem sem nic nedal, ale tohle už myslím má tu minimální nutnou úroveň k tomu, aby si to prezentaci na EZ zasloužilo :wink: P.

biscuit

Re: Dan Király - Stále mě máš (video)

Příspěvek od biscuit »

no ja moc nezkousavam tyhle cowboys, ale hudebne mi to prijde fajn a hraje to taky dobre, podle toho co se da usoudit z toho videa.. (nejen za mi vadi ty jejich ohozy, ale i to, jak je ta country strasne uhlazena, zlatej johnny cash - to byl raubir :-) )

rastis

Příspěvek od rastis »

podla mna spieva falosne a vsetko ostatne co by som napisal by bolo uz len viac a viac subjektivne...

nixx

Příspěvek od nixx »

Mně se to s přivřením oka docela líbí :-)

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

Zvuk se mi líbí dost...a kdybych byl bulhar a nerozuměl textu,tak by mi to ani tolik nevadilo.Jo a klip je teda fakt pecka :lol:

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

rastis píše:podla mna spieva falosne a vsetko ostatne co by som napisal by bolo uz len viac a viac subjektivne...
Mhm...obávám se, že falešně určitě ne.

P.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Ale houby falosne, mozno ten pocit navodzuju tie harmonie, ale je to ok.

rastis

Příspěvek od rastis »

nepomozem si, mohol by dat presne casy, kde je to mimo ( zvacsa pod ), ale ked je to vacsinovo povazovane za OK, tak kludne zostanme pri konstatovani, ze mam halucinacie ... harmonie su docela bezne, nemaju ako navodzovat pocit falosnosti, ale je to uplne jedno, ja to pocuvat nebudem :)

vasek

Příspěvek od vasek »

U mě zcela bez připomínek po stránce technické a profesní, po stránce obsahové bych nějaké měl, ale to sem nepatří.

vras

Příspěvek od vras »

Po stránce technické výborné, není co dodat. Po stránce hudební - což je pro mně ale podstata hudebního klipu, řekl bych, že důležitější než technická dokonalost a formát - mi to nic neříká. Napadá mě analogie, onehdá to kdesi řekl pěkně režisér Robert Sedláček, jak si herce vybírá. Není až tak důležité, aby se herec dokonale ztotožnil s postavou, ale naopak to, že herec musí mít něco vepsáno ve tváři, životní prožitek, výraz, názor. Tady zmíněnému Johnnymu Cashovi nesadá tahle papundeklová interpretace ani po paty.

Odpovědět