Dan Király - Stále mě máš (video)
Dan Király - Stále mě máš (video)
V životě jsem sem nic nedal, ale tohle už myslím má tu minimální nutnou úroveň k tomu, aby si to prezentaci na EZ zasloužilo
P.

Re: Dan Király - Stále mě máš (video)
no ja moc nezkousavam tyhle cowboys, ale hudebne mi to prijde fajn a hraje to taky dobre, podle toho co se da usoudit z toho videa.. (nejen za mi vadi ty jejich ohozy, ale i to, jak je ta country strasne uhlazena, zlatej johnny cash - to byl raubir
)

podla mna spieva falosne a vsetko ostatne co by som napisal by bolo uz len viac a viac subjektivne...
Mně se to s přivřením oka docela líbí 

-
Zvuk se mi líbí dost...a kdybych byl bulhar a nerozuměl textu,tak by mi to ani tolik nevadilo.Jo a klip je teda fakt pecka 

Mhm...obávám se, že falešně určitě ne.rastis píše:podla mna spieva falosne a vsetko ostatne co by som napisal by bolo uz len viac a viac subjektivne...
P.
Ale houby falosne, mozno ten pocit navodzuju tie harmonie, ale je to ok.
nepomozem si, mohol by dat presne casy, kde je to mimo ( zvacsa pod ), ale ked je to vacsinovo povazovane za OK, tak kludne zostanme pri konstatovani, ze mam halucinacie ... harmonie su docela bezne, nemaju ako navodzovat pocit falosnosti, ale je to uplne jedno, ja to pocuvat nebudem 

U mě zcela bez připomínek po stránce technické a profesní, po stránce obsahové bych nějaké měl, ale to sem nepatří.
Po stránce technické výborné, není co dodat. Po stránce hudební - což je pro mně ale podstata hudebního klipu, řekl bych, že důležitější než technická dokonalost a formát - mi to nic neříká. Napadá mě analogie, onehdá to kdesi řekl pěkně režisér Robert Sedláček, jak si herce vybírá. Není až tak důležité, aby se herec dokonale ztotožnil s postavou, ale naopak to, že herec musí mít něco vepsáno ve tváři, životní prožitek, výraz, názor. Tady zmíněnému Johnnymu Cashovi nesadá tahle papundeklová interpretace ani po paty.