Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
dedko: mne se to libi jako prvni pokus. hlavne se mi moc libi tvuj pristup a snaha o nejakej vyvoj i pres pokrocily vek
ne vazne, fakt se mi moc libi, ze si neustrnul za rhodeskama nebo hammondem (jenom).. jen to bude chtit pokracovat a experimentovat a objevovat..
nechci ti to primo davat za vzor, ale mne se treba strasne libi to co dela bugge wesseltoft spolecne s henrikem schwarzem. bugge je muzikant a jazzman (i kdyz dlouhy roky orientovanej i smerem k elektronice), henrik zvukovej kouzelnik a klubova legenda. oba se skvele doplnujou a pro me strasne prijemnym zpusobem fuzujou vsechno mozny.. harmonie a primocarost, akustiku a elektroniku, abstrakci vytvarenou hrou i zvukomalbou.. spojujou dva ruzny svety, ktery jsou najednou strasne blizko.. a protoze bugge ma rad i syntaky, tak kdyz se oba chopi elektronickejch instrumentu, dokazou v koncertni sini predvest i nahy techno, techno bez silnyho kopaku na kazdou celou dobu, presto naprosto vyjadrujici svou podstatu, silny a elektrizujici.. treba te z toho neco zaujme a bude inspirovat, drzim palce a tesim se na dalsi pocin
ne vazne, fakt se mi moc libi, ze si neustrnul za rhodeskama nebo hammondem (jenom).. jen to bude chtit pokracovat a experimentovat a objevovat..
nechci ti to primo davat za vzor, ale mne se treba strasne libi to co dela bugge wesseltoft spolecne s henrikem schwarzem. bugge je muzikant a jazzman (i kdyz dlouhy roky orientovanej i smerem k elektronice), henrik zvukovej kouzelnik a klubova legenda. oba se skvele doplnujou a pro me strasne prijemnym zpusobem fuzujou vsechno mozny.. harmonie a primocarost, akustiku a elektroniku, abstrakci vytvarenou hrou i zvukomalbou.. spojujou dva ruzny svety, ktery jsou najednou strasne blizko.. a protoze bugge ma rad i syntaky, tak kdyz se oba chopi elektronickejch instrumentu, dokazou v koncertni sini predvest i nahy techno, techno bez silnyho kopaku na kazdou celou dobu, presto naprosto vyjadrujici svou podstatu, silny a elektrizujici.. treba te z toho neco zaujme a bude inspirovat, drzim palce a tesim se na dalsi pocin
biscuit: tak díky... vieš pre mňa je to viacmenej úlet do týchto sfér, možno z toho niečo vzíde, možno nie, nebránim sa tomu ale nechcem to robiť ani nasilu.
Mnooooooo, tí dvaja sú celkom zaujímaví, v každom prípade sú inšpirujúci...
Mnooooooo, tí dvaja sú celkom zaujímaví, v každom prípade sú inšpirujúci...
... Dendy trochu prehodnotil tú poslednú vec...
http://soundcloud.com/zoranko/zoe3-remix
http://soundcloud.com/zoranko/zoe3-remix
neeem moooj salka kavy
áááá, pánko čaká na niečo pri čom si môže zasexovať....
Po dlhšom čase jedna malá improvizačka z môjho nového kumbálu...
Dedko v novom studiu ! parada ..
nabuduce pekne nahrat do wav a v dobrej kvalite dat mp3 na stiahnutie.. toto by som si hocikedy pustil a pocuval ...
- ReaktoplazmAR
faaajnovo..
to biele kreslo sa mi pozdava
super Dedko! som pozeral ze jaky John Lord sa to tam pohybuje! mam rad ked z niekoho proste citit ze to citi. to je totiz v dnesnej dobe uz asi jedina vec ktora sa neda ojebat. nastastie... a ten prvy solovy zvuk je velmo pekne navrstveny
to kreslo mi pripada jak ikea .. ale tam som videl len cierne ..
to kreslo som dostal a nepoznám jeho pôvod...
jo a ten zvuk - z JX8P ide taký nejaký SAW lead s krátkym otvorením filtra pri attacku, pod tým je píšťalka z VSTi (myslím že PULSE) a každá vrstva má inú rýchlosť na portamento...
jo a ten zvuk - z JX8P ide taký nejaký SAW lead s krátkym otvorením filtra pri attacku, pod tým je píšťalka z VSTi (myslím že PULSE) a každá vrstva má inú rýchlosť na portamento...
moc pekne, hudba s citem, z dusePo dlhšom čase jedna malá improvizačka z môjho nového kumbálu...