Dedko a jeho úlety...
Re: Dedko a jeho akože "tvorba"
To by si zabil
never tomu. citlivo zaranzovane loopy by z toho spravili chillout ako z encyklopedie
suhlasim s danom
dedko ved porob nejaky remixpack a mozno vzniknu zaujimave verzie
dedko ved porob nejaky remixpack a mozno vzniknu zaujimave verzie

-
ivan samozrejme ma tr 606
akurat si to tu pustam a moja zena ze co to je za peknu hudbicku.. vravim ze vangelis a ten pan aj tak vyzera
srandy bokom
ale fakt je to velmi prijemne a paci sa mi to urcite pozriem co tu ma Dedko v teme este za hudbicky
v tomto synth style je velmi tazke nesklznut do tych ezotericko relaxacnych cd.. a tu sa mi prave pacil ten nadhlad ak to tak mozem nazvat..
tak prajem nech sa dari aj dalej a ostatnym Stastnee a veselee a hudobneee

akurat si to tu pustam a moja zena ze co to je za peknu hudbicku.. vravim ze vangelis a ten pan aj tak vyzera

srandy bokom

v tomto synth style je velmi tazke nesklznut do tych ezotericko relaxacnych cd.. a tu sa mi prave pacil ten nadhlad ak to tak mozem nazvat..
tak prajem nech sa dari aj dalej a ostatnym Stastnee a veselee a hudobneee

Ezotericko relaxacne cd robia ludia co nic nevedia.. Preto je to take..
Pytkin: napis to Ivovi;)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Ja som ivove cd nepocul.. Pisem o tych, kere som pocul..
Co se týče synťákových "relaxačních" nahrávek, tak s tebou Pytkine souhlasím, to je většinou prázdný klišoidní děs ... A když se k tomu ještě přidá procítěné mluvené slovo ...
http://rolandsante.cz/_mp3dir/4/Roland% ... tace02.mp3

Dendy, čo si takto predstavuješ pod pojmom "remix pack"?
Ivo: to je strasne zle!
sialene...
Dedko remix pack je ze das ludom k dispozicii v nejakom rarovom baliku rozstopovanu skladbu plus nejake udaje ako BPM a pod a oni potom vytvoria vlastny remix tvojej skladby. Cim mozu vzniknut paradne veci, alebo aj strasne bullshity.

Dedko remix pack je ze das ludom k dispozicii v nejakom rarovom baliku rozstopovanu skladbu plus nejake udaje ako BPM a pod a oni potom vytvoria vlastny remix tvojej skladby. Cim mozu vzniknut paradne veci, alebo aj strasne bullshity.
ako povedal dano, amen
Stastne a vesele.. snad nikoho neurazi, kdyz reknu, ze mi to posledni video pripomina motivy ze soundtracku Blade Runner, hlavne tou naladou, takze me to bavi :c) na poslech pohodicka!
šťastné a veselé aj Tebe,
koho by to malo akože uraziť?
, žeby Vangelisa?
Inak som si naschvál v noci pustil BR, asi budem za debila, ale mne tam voľajako nepasuje obraz a hudba dohromady... Ad remix pack - kto by sa už chcel zaoberať takýmito chujovinami...
...a nabudúce pridám aj nejakú rytmiku...
koho by to malo akože uraziť?

Inak som si naschvál v noci pustil BR, asi budem za debila, ale mne tam voľajako nepasuje obraz a hudba dohromady... Ad remix pack - kto by sa už chcel zaoberať takýmito chujovinami...
...a nabudúce pridám aj nejakú rytmiku...
tak takyto "balast" ja rozhodne mozem... velmi pocuvatelne
btw na tie podklady, bicie, by sa ti zisiel nejaky groovebox kde by si lahko tuknutim na pady mohol zapinat/vypinat stopy - mal by si to jednoduchsie ako klikat mysou... teoreticky mozno len daco do ipadu, nieco z tohto
- DM1
- FunkBox
- DrumJam
- mozno SampleTank ale to uz je trochu moc komplikovane zbytocne
btw na tie podklady, bicie, by sa ti zisiel nejaky groovebox kde by si lahko tuknutim na pady mohol zapinat/vypinat stopy - mal by si to jednoduchsie ako klikat mysou... teoreticky mozno len daco do ipadu, nieco z tohto
- DM1
- FunkBox
- DrumJam
- mozno SampleTank ale to uz je trochu moc komplikovane zbytocne