EXCOM píše:Fractal sa pasoval za druheho porodcu po Jackiesovi.. myslim, ze sa nenajde nikto kto by nesuhlasil
Já nesouhlasím ! Já jsem TEN vyvolený
Tuhle výsadu mi nebude nikdo brát a nikdo mi do rozhodnutí nebude krafat.
Je to všem jasný, nebo to mám rozvádět víc ?
Clovekovia... Toto je psy battle, nechcem byt nemiestny ale ak mate zase nejake veci riesit zalozte si na to topic... Prvotina tohto topicu bola Dendyho a moja, tak vas poprosim, hocico co sa netyka psy, psy battle, čuča... iny topic.
Kebyze sa dal tvoj "anthem" Luphtrack vymazat, tak ho vymazem jednym smahom. Kua... kebyze sa aspon o nieco normalne snazis, nepoviem ti nic. Ak je toto tvoje maximum co sa aspon z casti priblizuje k PSY alebo vobec k hudbe, tak by si sa mal vazne zamysliet ci mas vobec hudbu rad, a ak ano tak ju nekaz... Sorry, ale co je vela to je vela. Nechcem aby bol aj tento topic zasraty takymito vyplodmi tvojich pseudozrucnosti. Kebyze mas aspon stipku niecoho comu sa nadava (teraz neviem ako to slusne napisat) tak dam len bodky. ........ tak nechas tento dobuducna schopny topic nedotknuty.
Prestal som mat pochopenie pre teba, sorry za moju neschopnost tolerovat taketo vyplody...
luphtrack píše:ale mně to dalo strašný práce to přemíchnout
Ja mam fakt hranicu tolerancie, aj pokusy zaciatocnikov chapem, neodsudzujem, sam som zaciatocnik, hoci sa venujem hudbe cez 8 rokov. Ale tvoje "pokusy" mi pristu uz fakt dost nechutne. Kebyze viem hentak malovat, tak si hned predstavim carbanie mojho 6 rocneho prcka... A tiez nechodi na vystavy abstrakcia 2009