Detuned 2

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Acid Punk

Detuned 2

Příspěvek od Acid Punk »

Bodyia se svou Game me inspiroval abych si udelal taky nejaky detuned zvuk, a nakonec z toho vznikl jednoduchy 46 sekundovy napad :)

http://www.uloz.cz/show/file/53317-Detune_2.mp3

Edit: Tak Bodyia uz mezitim stihl udelat novou verzi tracku, nicmene ja zvukove vychazel z te starsi.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

80_psu

Příspěvek od 80_psu »

Takhle nak znela za komousu rusicka na kratkejch vlnach tyoe! :lol:

Ricardo

Příspěvek od Ricardo »

hruza :) na tom neni co hodnotit..

toxin

Příspěvek od toxin »

Tak to si zase nemyslím když pominu ty bicí "bez" kopáku a snaru (což jsou moje praktiky :)) tak je to v pohodě jen by to na serioznější zodnocení chtělo delší stopáž!takže ať to nezakrní :wink:

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

souhlasim s toxikem :) pokud se to poladí natáhne a rozvine :))))))) může z toho bejjt i supr track ...

toxin

Příspěvek od toxin »

já si myslím že když pominu ty bicí tak to má i pořádně hutnej zvuk to asi nebude žádné VST což ?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno vsechny zvuky jsou z Rolandu Mc-202 prohnaneho Novationem Bass Stationem :) a jedina korekce co tam je pridana, je RBass z Waves ktery analogovemu subu (na spodku pod celym trackem) pridava dunivejsi rozmer :)
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

nějak tam nenacházím svoji inspiraci, ale je to zábavná věc;)
btw: porovnání superbassstationu a bassstationu? Podle mě zní ten bez super lépe, jak to hodnotíš ty?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

bodyia píše:nějak tam nenacházím svoji inspiraci, ale je to zábavná věc;)
btw: porovnání superbassstationu a bassstationu? Podle mě zní ten bez super lépe, jak to hodnotíš ty?
Inspiroval jsi me jen zvukama, ale kdeze se moje vybaveni hrabe na analogove legendy a skladatelsky talent (precejen tvuj opus se odnekud nekam prirozene vyviji, ma to uvolneny nemyslenkovy proud :)

Srovnani:

Super mel navic chorus, distortion, a bohuzel mel jen CV OUT a GATE OUT.

Bass sice nema ani Chorus ci Distortion, ale ja se bez techto prznitek dokonale obejdu :) hlavne, ze ma jednodussi ovladani a bohem pozehnane CV IN a GATE IN.

Zvukove bych Super a Bez super nechtel srovnavat, nemam je vedle sebe.

Navic co se tyce stavu, je to muj prvni syntak z druhe ruky ktery je skutecne jako novy, jako by prave vysel z fabriky (a to je z roku 1995!)
coz dela hodne.
Super co jsem mel od tebe, jevil znamky tezsiho pouzivani behem let a ze ho porad nekdo vytahoval z racku :)

Jinak u bez super jde krasne ovladat cutoff, res a mod depth z Fruity primo pres midi, takze si snim jeste pohraju :)

Tak kdyz to sectu Super stav, CV IN/OUT 2 Midi prevodnik, Filter In, moznost ovladat cutoff i noty primo z Fruity, a to vse levneji nez co stoji Super. Dobry kauf :)
Peace
Obrázek

elektri

Příspěvek od elektri »

slyším v tom hudbu do klasických 2d arkád...uplně vidím jak letím s tou raketou a kosím vše co přijde do cesty :)

mimochodem Ahoj zpět na ezone !

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

elektri píše:slyším v tom hudbu do klasických 2d arkád...uplně vidím jak letím s tou raketou a kosím vše co přijde do cesty :)
mimochodem Ahoj zpět na ezone !
Ty jsi vybornej Sarkastik ;) :D
V obou hlaskach :)
Peace
Obrázek

Odpovědět