Doll

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
doll

Doll

Příspěvek od doll »

zdravim,chcel by som vas poprosit o nazor na tento track

tony9

Re: Doll

Příspěvek od tony9 »

I když je neděle, tak jsem zapnul bedny a ten track jsem si celý poslechnul.
Podle mne tomu chybí nějaká silná hudební myšlenka. Na druhou stranu tam máš fajn místa.
Muzikálnost ti rozhodně nechybí.
Ke zvuku se moc vyjadřovat moc nechci, protože mě čím dál míň baví zdejší debaty o něm. Někdy mi to připomíná pověstné pitvání žáby.
Přesto dodávám, že zvukově to rozhodně podle mne průšvih není.

jackies

Příspěvek od jackies »

Hudební obsah 0, ale jsme na portálu, který se tímto podobným zabývá, takže v rámci toho OK.
Celkový zvuk, ani nuance použitých zvuků mě nezajímá.
muzikant

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

jako ciste subjektivni prvni dojem me napadlo, ze kdyby to bylo cely udelany na analogy, tak by to vubec nebylo spatny, analog synty maji samy o sobe tak zajimavy zvuk, ze by tam ani zadna vodici linka nebo melodie byt nemusela. V digitalu to nezachranis zadnou ani melodii ani zadnou jinou vychytavkou, proste je to sterilni, zvukove nudny, strojovy, zkratka digitalni nahrazka v muzice = to samy jako treba v gastronomii sojova nahrazka masa. Nekdo to žere ja radeji kus poctivyho veprovyho :wink:

doll

Příspěvek od doll »

dakujem za vas cas
tak teda fajn,to som uz bol pripraveny s touto skladbou dobyt svet.nevadi dobyjem ho s druhou

jackies

Příspěvek od jackies »

Dobyj, ale nedobij. A na starý páprdy taky moc nedávej.
muzikant

tony9

Příspěvek od tony9 »

doll píše:
24 zář 2018 17:04
dakujem za vas cas
tak teda fajn,to som uz bol pripraveny s touto skladbou dobyt svet.nevadi dobyjem ho s druhou
Jestli se s tou skladbou snažíš dobýt svět, tak to zkus.
Dnes dobývají svět, takové hlouposti, že ta tvoje skladba je proti nim přímo intelektuální perla.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

doll: na me je to cely trochu moc retro. nemohl jsem si nevybavit BBE. celkem se mi v tom libily ty techno motivy, ktery tomu daly i malicko vaznejsi rozmer, ale zase ve spojeni s temi motivy veselejsimi, mi to dohromady prestalo davat trochu smysl (vyrazove - jakoze trochu kockopes). zvukove mi to prijde cely trochu "kovovy" a zvlastne sterilni. pomerama me mix nicim moc vylozene nedrazdil, coz je asi plus :-)

celkove takovej prumernej pokus. urcite makej dal. ale myslim, ze takovejch veci budes muset udelat jeste aspon desitky, abys to posunul nekam do pozice dobyvatele svetovych labelu. tim nechci rict, ze to nemuzes zkouset zaparkovat na nejakych mensich labelech. treba muzes dostavat touhle cestou i z hlediska zanru nejaky prinosnejsi feedbacky. je tam spousta drobnosti, na kterych je slyset, ze to asi nedelas tejden, ale obsahove je to podle me trochu emental - ma to mezery.

doll

Příspěvek od doll »

tony9 dakujem :)

jackies vazim si a respektujem kazdy nazor

dakujem biscuit,mas pravdu hudbe sa venujem uz nejaky cas,ale nijak profesionalne,ale
nieco sa zmenilo,po tazkom alkoholickom vikende som sa rozhodol,ze dobyjem svet

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak pokracuj, ja si rad zas neco poslechnu :-)
jen si uvedom, ze dneska je to tak pul na pul - pul hudba a pul pr. a oboji musi byt na hodne slusny urovni, abys to nekam protlacil. drzim palce ;-)

mohl by ti neco napsat i dendy, kterej ma k tvymu stylu asi nejbliz ze stalych navstevniku tohoto fora. ale asi je na dovolenke :-)

jo a zapomnel jsem predtim napsat, ze mi nejvic asi vadilo mnozstvi stoptajmu. jako tanecnik bych z toho asi zesilel (vzdycky mi to vadilo). vybavuju si set paula oakenfolda, na kteryho jsem sel natesenej a odchazel uplne znechucenej, protoze snad kazda skladba v setu mela stejne vyvoj a uprostred mega stoptime. po deseti skladbach jsem si sel sednout a uz jen poslouchal :-(

doll

Příspěvek od doll »

dikes biscuit,dam si na to pozor v dalsom tracku

doll

Příspěvek od doll »

dokoncil som dalsi track,len ak vas to nebude obtazovat poprosil by som vas o nazor

Fractal

Příspěvek od Fractal »

basa ma nehezke zrnení ve výškách, uber trosku reverby a mozna i ozveny... zkus u reverbu na sendu oriznout spodky a udela to rytmus kopaku a basy vice konkretnejsi, jinak fajn

ottys
Vybavení

Příspěvek od ottys »

Já mám jen takovou výtku, zkus zapracovat na vizuální stránce věci. Nevím, jestli to tak chceš mít schválně, ale bylo by fajn dát těm trackům nějaké názvy, aby byly dohledatelné a trochu získaly tvář a doporučuju dát i nějakou grafiku na SC účet. Na netu najdeš spoustu obrázků a dokud nejsi mega slavný, tak se ani nikdo nezajíma, jestli na ně máš copyright

ottys
Vybavení

Příspěvek od ottys »

Jo a ještě k tracku2, chybí mi tam nějaká gradace, prospěl by tomu nějaky uplift s dropem :)

Odpovědět