Dynamo Team - We Get High - Emah remix

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
emah

Dynamo Team - We Get High - Emah remix

Příspěvek od emah »

zdravim,
trosku zaspamirujem tu, popocuvajte, vyjadrite sa.
sorry za mp3encoding by soundcloud - nema niekto tip co s tym?

emah

Re: Dynamo Team - We Get High - Emah remix

Příspěvek od emah »

hm hm, teraz neviem ci je to zle alebo dobre, ze nikto nic nenapisal:)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Budem asi prvy odvazlivec, ale... :idea: pre mna osobne je to nezaujimave. :roll: Hratky so samplami su pre mna na tvoj level uplne simple - beginner style. Beat, cize bicie su podla mna asi najhorsou crtou, su prepac mi za to, ale otrasne, od clapu az cez hajtky, akoby si tam dal bud jedine co mas v sample library alebo sa ti nechcelo vyberat vhodnejsie. Cely song posobi dojmom loopu, ktory je fakt, ze na mna amatersky nasekany. Do celehe traku akoby boli sample len nahadzane, bez akehokolvek ciela. Dohromady sa tam nic nedeje. Bud je to u mna problem zase stylu, ktory som objavil a nerozumiem mu, alebo uz fakt neviem. Pre mna osobne tvoj naslabsi trak aky si kedy spravil, velka skoda. Na strankach mas silnejsie veci. Chyba mi v tom naznak - pokus profesionality. Prepac priatelu ale u mna palec dole. :(

emah

Příspěvek od emah »

Fu, dobry dojeb:D
tak ci tak cenim! Dik!

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ako dojeb som to nemyslel. To urcite nie.

dano

Příspěvek od dano »

chcel som dat nieco pozitivnejsie ako Tomas, ale nic mi to nehovori cele... naozaj je to skor skusanie samplov bez vacsieho napadu... a hlavne bez aspon kuska niecoho co zneje prijemne :-)

na druhej strane ako pozeram na SC, karaoke Tundrovi sa to paci, tak asi je to len otazka vkusu a ja nie som cielova skupina :-)

emah

Příspěvek od emah »

no teda - dalsi:) dakujem!
ps: nemyslim, ze zmyslom mojej hudby je byt pacivy.

dano

Příspěvek od dano »

emah píše:nemyslim, ze zmyslom mojej hudby je byt pacivy.
jasne ze nie, to by som si vsimol :-) to si ale jeden z mala kto sa o to nesnazi... lebo posluchac si vybera hudbu prave podla toho, ci sa mu paci... a aspon jednej skupine by si sa pacit mal, co aj vidiet na SC...

emah

Příspěvek od emah »

dano píše: jasne ze nie, to by som si vsimol :-) to si ale jeden z mala kto sa o to nesnazi... lebo posluchac si vybera hudbu prave podla toho, ci sa mu paci... a aspon jednej skupine by si sa pacit mal, co aj vidiet na SC...
robim to ako to pride :) aky je material, nalada a celkova konstalacia. na podlizovanie sa nezostava vela casu a ani priestoru :D
lutujem ludi, ktori to musia robit a robia to.

dano

Příspěvek od dano »

emah píše:
dano píše: jasne ze nie, to by som si vsimol :-) to si ale jeden z mala kto sa o to nesnazi... lebo posluchac si vybera hudbu prave podla toho, ci sa mu paci... a aspon jednej skupine by si sa pacit mal, co aj vidiet na SC...
robim to ako to pride :) aky je material, nalada a celkova konstalacia. na podlizovanie sa nezostava vela casu a ani priestoru :D
lutujem ludi, ktori to musia robit a robia to.
sak o podlizovani tu nikto nic nehovori... a uz vobec nie o podliezani nejakej latky...

emah

Příspěvek od emah »

dano píše: sak o podlizovani tu nikto nic nehovori... a uz vobec nie o podliezani nejakej latky...
za podlizovanie povazujem snahu zapacit sa.

dano

Příspěvek od dano »

emah píše:
dano píše: sak o podlizovani tu nikto nic nehovori... a uz vobec nie o podliezani nejakej latky...
za podlizovanie povazujem snahu zapacit sa.
snaha zapacit sa je jedna vec. robit veci a pritom nemat v pecku ci sa to niekomu paci je vec druha.

emah

Příspěvek od emah »

tak ci onak - cenim kazdy nazor !
dakujem:)

Odpovědět