DYSKO - Bad Candy
- MonkeyFighter
DYSKO - Bad Candy
tady jedna moje staronova vec co se valela dlouho v supliku,opet mi ve zvuku neco chybi a nevim co s tim dal..zejmena si nejsem jistej snarem a plechama..za kazdou radu dik..
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
Re: DYSKO - Bad Candy
je to pekne vystaveny, dobra pecka! zvuk je horsi, mas pravdu. kopak by si zaslouzil nejakou stredovou vrstvu /+ tecku, je hodne dutej a nepritomnej. ty 'overheady' (crashovej open hat zvuk, co se prida casem) je trochu moc nahlas a neprijemnej - no a je to hodne mono. mono je sice vono, ale trochu prostoru by to chtelo. celkove hodne stredovy, chybi par dB 'nahore' a 'dole'.
kdyz neresim zvuk, tak je to super palba!!
Dokazu si predstavit, ze si na tom nekde na party pekne ujedu!
P.
Dokazu si predstavit, ze si na tom nekde na party pekne ujedu!
P.
- drymansound
Parádní propracovanost! Občas to cinká divně ale jinak moc pěkný!
- MonkeyFighter
diky moc panove!
souhlas se vsim,plechy a stereo jsou moje obvykly problemy, kopak umim urcite lepsi nez sem predved tady,ted vim kudy se vydat, zkusim to trosku zpravit a nahodim.)
souhlas se vsim,plechy a stereo jsou moje obvykly problemy, kopak umim urcite lepsi nez sem predved tady,ted vim kudy se vydat, zkusim to trosku zpravit a nahodim.)
- MonkeyFighter
Tak jsem se k tomu nekolikrat vratil a sem z toho lehce zoufalej, dosel jsem k zaveru ze tomu proste neumim udelat zvuk jakej chci, kroutim eq furt dokola menim pomery porad mi neco zalejza nebo neco cumi...snad je to o kousek lepsi nez predchozi verze ale dal to ted posunout neumim...takze takhle asi final...