Myslím, že dá. Každý mix je subjektívny podľa mňa. Kde ti jeden povie, že super, druhý by to spravil inak... Určite si dávaj tie svoje mixy do porovnávačky s komerčnými vecami, ktoré sa ti páčia, je to štandardný postup, keď ti nemá kto pomôcť. A ešte jedna rada z vlastnej skúsenosti - neponáhľaj sa s tým masteringom. Sprav si len taký vlastný master, nechaj to odležať, vracaj sa k tomu v nejakých intervaoch a vždy prídeš na to, že je tam čo opraviť, vylepšiť. Ak ťa netlačí nejaký termín, profi mastering nemá význam pokiaľ si si tým mixom nie istý, mastering nie je žiadna čarovná palička, ktorá opravuje chyby mixu. Ver mi, že ak nie si známy producent, na ktorého veci sú ľudia zvedaví, je zbytočné tlači na pílu.
Emef
Re: Emef
Mozart bol povazovany za hudobneho genia uz od detstva,to ja som bol skoro cele detstvo povazovany za genialneho a neprekonatelneho konzumenta alkoholu,takze mame vlastne aj nieco spolocne
Ivanb mas pravdu,asi sa naozaj ponahlam,zacinam si vsimat ze este ani kompozicne to nieje celkom na urovni,dufam ze sa nikto na mna nenahneva ale este tu budem chvilu otravovat smojimi pokusmi,vobec nechcem nikoho zatazovat tym aby detailne rozsrouboval moju skladbu,len chcem vediet ci sa zlepsujem,ak sa po par skladbach nezlepsim najdem si ineho konicka.

Ivanb mas pravdu,asi sa naozaj ponahlam,zacinam si vsimat ze este ani kompozicne to nieje celkom na urovni,dufam ze sa nikto na mna nenahneva ale este tu budem chvilu otravovat smojimi pokusmi,vobec nechcem nikoho zatazovat tym aby detailne rozsrouboval moju skladbu,len chcem vediet ci sa zlepsujem,ak sa po par skladbach nezlepsim najdem si ineho konicka.
Staci trochu zakladnej slusnosti, sebakritiky a mozno trochu humoru... a kazdy si tu najde kopu novych znanych.

Najhorsi su mudrlanti a nesebakriticki pubertaci. To sa potom tazko hlada spolocna rec. (obcas sa tu vyskytnu pacienti

Podla jednej skladby sa tazko sudi, ale zopar ludom sa zda, ze Ti to celkom ide.