Emef
Re: Emef
me to docela bavi, ale je skoda, ze se tam nekde pozdejs naplno nerozjede ten motiv co je chvili v 0:47. Ve zbytku skladby navic skoro neni citit zadna basa, jen kopak a naopak z toho dole hoodne vycniva subbas kopaku, kterej je imho i moc dlouhej. Pred masteringem bych si dal jeste minimalne jedno kolecko venovany produkci a mixu.
ahoj,
bassline tam je @amorph ale je len v jednom tone - ako je bezne u tohto zanru.
@emef - mas pekne pevne spraveny lowend, ale je ho strasne vela. potom tam zanikaju vsetky melodie a pad sounds... za mna - ubral by som z neho (tichsie - nie eq) a pohral sa s tymi zvukmi okolo... niektore si az ziadaju aby zneli poriadne nahlas...
bassline tam je @amorph ale je len v jednom tone - ako je bezne u tohto zanru.
@emef - mas pekne pevne spraveny lowend, ale je ho strasne vela. potom tam zanikaju vsetky melodie a pad sounds... za mna - ubral by som z neho (tichsie - nie eq) a pohral sa s tymi zvukmi okolo... niektore si az ziadaju aby zneli poriadne nahlas...
Hodný investice... z hudebního hlediska podle mě ne, ale to je samozřejmě subjektivní. Nicméně - už jen komunikací s mastering inženýrem získáš nový pohled a budeš mít pěkně znějící věc, ke které se můžeš v další tvorbě zkoušet přibližovat. Takže bral bych to spíš jako investici do budoucna, čili za rozumné peníze určitě ANO.
- Jirka Štolfa
Za mě perfektní... do puntíku... akorát bych to chtěl slyšet trochu delší.
Dakujem vam,
povodne som hladal masteringove studio a mojim planom bolo ich kontaktovat a rovno im to tam poslat,este ze som sa najprv opytal,toto mi je trochu nejasne,kebyze poslem moj track na mastering do studia tak masteringovy inzinier by ma upozornil ze mix nieje v poriadku,alebo by sa najprv poskladal od smiechu ze aka kreacia napadla ich studio a urobil by master aj tak?Velmi rad by som spolupracoval s mastering inzinierom,ale vobec neviem ako toto funguje,pretoze ak mi bude vracat jednu skladbu mesiac tak to asi vela nezarobi
Jirka:dakujem
povodne som hladal masteringove studio a mojim planom bolo ich kontaktovat a rovno im to tam poslat,este ze som sa najprv opytal,toto mi je trochu nejasne,kebyze poslem moj track na mastering do studia tak masteringovy inzinier by ma upozornil ze mix nieje v poriadku,alebo by sa najprv poskladal od smiechu ze aka kreacia napadla ich studio a urobil by master aj tak?Velmi rad by som spolupracoval s mastering inzinierom,ale vobec neviem ako toto funguje,pretoze ak mi bude vracat jednu skladbu mesiac tak to asi vela nezarobi
Jirka:dakujem
Dam na Amorpha,kedze ma skusenosti a mysli ze tomu este nieco chyba,kebyze to poslem do studia reakcia by bola urcite rovnaka,teda ak by som natrafil na cloveka dobrosrdecneho ako Amorph a nie nejakeho svindliara.
Skusal som to upravit, ale nic slavne,dufam ze sa nikto nenahneva ale tuto skladbu uz opustim,dakujem za vsetky rady,urcite mi pomozu v buducej produkcii.
MDudas:dakujem
Skusal som to upravit, ale nic slavne,dufam ze sa nikto nenahneva ale tuto skladbu uz opustim,dakujem za vsetky rady,urcite mi pomozu v buducej produkcii.
MDudas:dakujem
Ochotný mastič ti možno len naznačí, čo je tam zle, ale určite ti nebude robiť hĺbkovú analýzu a návod ako spraviť dobrý mix, lebo to je úplne iná disciplína. A teraz to, čo asi nechceš počuť, ale je to proste tak - žiaľ cesta k dobrému mixu je dlhá a zložitá, ak ti nemá kto pomôcť alebo nie si na to prirodzený talent, budeš musieť investovať ešte veľa času a pokusov a omylov, kým sa dopracuješ k relatívne slušnej schopnosti urobiť dobrý mix. Dobrá správa je, že tento tvoj od toho možno nemá až tak ďaleko. Viem, čo píšem, lebo si tým prechádzam už asi tretí rok a stále mám pochybnosti.
bylo to opacne a nebylo to cd (to jeste tehdy nebylo), ale byl to vinyl. vsichni djove ve vidni to pak scratchovali a remixovali do aleluja