Emptysound - Transit
- soimmo_two
Emptysound - Transit
Naposledy upravil(a) soimmo_two dne 20 čer 2012 13:35, celkem upraveno 1 x.
Jirka Štolfa
Re: Emptysound - Transit
Jaaaaj zacinalo to vcelku zaujimavo, ale od 2:26 to zacalo byt uplne niekde inde... Bicie mi vadia, dancefloor 90tych rokov mi hodne evokuju, a dlha stopaz. Ta to trocha zabija, na tak dlhom treku sa tam toho moc nedeje. Co sa tyka bicieho partu a perkusneho, rozhodne najviac mi prekaza vyber zvukov. Ale ty si notoricky "tester" novych postupov, aranzov cize uz len podla tvojho popisu, toho smajla, je jasne ako to mam chapat cely ten vytvor
- soimmo_two
No ako tvoj experiment ked tu bachnes odkaz na tvoj track, das k tom " " tak to dojmom niecoho vazneho moc neposobi, teda aspon na mna
- soimmo_two
Tak to se omlouvám za nedorozumění. Ten smajlík znamenal, že jsem velice spokojený s tím co jsem nahrál/vyrobil.
A jinak je to teda velmi vážná symfonie D mol o pocitu nekonečného utrpení lidského bytí. Takže žádná sranda pane Janda.
Hele, nepříjde ti, že je trochu přebasované ?
A jinak je to teda velmi vážná symfonie D mol o pocitu nekonečného utrpení lidského bytí. Takže žádná sranda pane Janda.
Hele, nepříjde ti, že je trochu přebasované ?
Jirka Štolfa
- ReaktoplazmAR
zaujimavá vec, baví ma, strašne mi to pripomína nejaký dobrý level z mojej oblúbenej hry timesplitters, je to také dobrodružné..
tiež sa mi najviac lúbi tá pasáž 1:28-2:26
tiež sa mi najviac lúbi tá pasáž 1:28-2:26
Vidis... Reaktorovi sa to lubi, je to o vkuse netvrdim, ze je to nejaky bordel alebo co... ale co sa tyka mojho vkusu, tak som to aj opisal. Zvuk... no je to SC, cize je tam nejake to skreslenie. Ale prebasovane mi to nepride. Hralo mi to v pohode.
- ReaktoplazmAR
tiež mi to nepride prebasovane
- soimmo_two
SC je SC, to jo. Já mám spíš takové tiky, že když to finalizuju, tak tomu chcu přidat hodně basů, aby to mělo šťávu a jelikož míchám na BM5Ačkách a nemám úplně dobrou místnost, tak mě příjde, že to přeženu. Další věc je, že když si to srovnám s různýma psybientníma věcma u kterých mě baví hodně jejich zvuk, tak mám fakt tendenci to na basech moc kotlit. NO... díky za názor.
Jirka Štolfa
Tak mne sa to velmi paci. Pripomina mi to Asuru co je velmi dobra muzika. Iked stopaz je hodne dlha tak mozem prehlasit ze nenudila ani chvilku
- soimmo_two
Jo, Asura je trefa do černého. To jsem poslouchal poslední roky hodně. Baví mě jeho styl a vůbec i styl celého labelu Ultimae.Marinada píše:Tak mne sa to velmi paci. Pripomina mi to Asuru co je velmi dobra muzika. Iked stopaz je hodne dlha tak mozem prehlasit ze nenudila ani chvilku
Jirka Štolfa
- soimmo_two
Dal sem to teď zadarmo ke stažení. Můžete si ověřit jak brutální je rozdíl mezi playerem SC a plnou PCM verzí.
Jirka Štolfa