Feeling Better - vibes one
Feeling Better - vibes one
Zdravim,
i dkyz je prava ruka porad v prd... tak s ortezou se neco da namackat. Vcera jsem udelal 2 veci, tohle je jedna z nich.
Diky za comms ohledne zvuku, po pravde receno si s tim sam nevim rady. Poprve mi kazdy nastroj hraje uplne jinou melodii, na monitorech to suprove slape, ale ve sluchatkach se to uz kapku ztraci. Kazdopadne dobrej poslech a dik za comms.
Better Feeling
i dkyz je prava ruka porad v prd... tak s ortezou se neco da namackat. Vcera jsem udelal 2 veci, tohle je jedna z nich.
Diky za comms ohledne zvuku, po pravde receno si s tim sam nevim rady. Poprve mi kazdy nastroj hraje uplne jinou melodii, na monitorech to suprove slape, ale ve sluchatkach se to uz kapku ztraci. Kazdopadne dobrej poslech a dik za comms.
Better Feeling
Sice vůbec nevím o čem je text, protože anglicky umím jen nějaká základní slovíčka.
Velmi ovšem oceňuju že skladba je mollová oproti drtivé většině toho co se hraje v rádiích , kde si zřejmně myslí že všichni musí být happy a že zítra se bude tančit všude.
Možná mě trochu tahají za uši ty smyčce, které v tak vysoké poloze prostě zní uměle, sám ale nevím co s tím dělat.
Celkový dojem říkam výborně včetně těch protimelodií.
Velmi ovšem oceňuju že skladba je mollová oproti drtivé většině toho co se hraje v rádiích , kde si zřejmně myslí že všichni musí být happy a že zítra se bude tančit všude.
Možná mě trochu tahají za uši ty smyčce, které v tak vysoké poloze prostě zní uměle, sám ale nevím co s tím dělat.
Celkový dojem říkam výborně včetně těch protimelodií.
covece na me moc heavy basa a hlavne to nejak kresli, rek bych skoro fujtabjl - tobe to neva?
stredy se mi taky nelibi, houslicky bych ekvalizoval, opravdu tahaj, harmonika by se mi mozna libila trosicku kratsi - vic rytmicky hrana, vic sekava. sakra nebejt toho zvuku tak je to palec nahoru - zamakej na tom 

Kresli - no jo, ale co s tim? Housle zekvalizuju, je to ale ze synthu, takze to asi nikdy nebude to prave. Harmonika no nevim, ted mi spis prijde, ze ji je tam az moc, ale sekana harmonika?? No nevim, mozna u tanga, ale jinak to tam delaj basy, ten sekany zvuk, ne? Naopak, prava ruka jede tahlyyyyyyy zvuk.biscuit píše:covece na me moc heavy basa a hlavne to nejak kresli, rek bych skoro fujtabjl - tobe to neva?stredy se mi taky nelibi, houslicky bych ekvalizoval, opravdu tahaj, harmonika by se mi mozna libila trosicku kratsi - vic rytmicky hrana, vic sekava. sakra nebejt toho zvuku tak je to palec nahoru - zamakej na tom
Akorat sem tam, kde sem byl - zvuk. Sakra, musim to postelovat... Kazdopadne dik
nedela to zkresleni nejakej kompresor/limiter? housle mi nevadej, ze neznej akusticky, ale mistama jsou takovy kousavejsi, mozna by snesly i stahnout. harmonika - to je jen ciste muj pocit, mam rad gotan project, ktery maj harmoniku vsude a hrozne se mi libi jak ji pouzivaj, tak me to mozna i trochu deformuje predstavu o tom jak ma znitupman píše:
Kresli - no jo, ale co s tim? Housle zekvalizuju, je to ale ze synthu, takze to asi nikdy nebude to prave. Harmonika no nevim, ted mi spis prijde, ze ji je tam az moc, ale sekana harmonika?? No nevim, mozna u tanga, ale jinak to tam delaj basy, ten sekany zvuk, ne? Naopak, prava ruka jede tahlyyyyyyy zvuk.
Akorat sem tam, kde sem byl - zvuk. Sakra, musim to postelovat... Kazdopadne dik

ja bych bejt tebou zkusil nesnazit se to smichat tak aby to melo koule, ale spis aby to znelo prijemne

Tak sem kapanku hnul se zvukem, co vy na to?
orig link nebo http://www.compoundev.com/upmanmz/Better_Feeling.mp3
orig link nebo http://www.compoundev.com/upmanmz/Better_Feeling.mp3