Geomystery - Kitten And Strawberry Field
- Jirka Štolfa
Geomystery - Kitten And Strawberry Field
Ahoj, je to spíš taková skica. Má s tím cenu dál pracovat, nebo radši zahodit ? Nebo klidně nechat tak ?
Díky za poslech a případně názor.
Díky za poslech a případně názor.
- Greyhound90
Re: Geomystery - Kitten And Strawberry Field
Do 1:23 výborné. Jakmile jsem ale viděl od 1:24 ty vysoký čárky až do konce na soundcloudu tak jsem tušil co bude následovat: tuc tuc až do konce. Je škoda zahodit ten úvodní nápad. Nabízí se plno řešení. Pokud trváš na tom tuc tuc tak třeba od 4:00 bych obrátil rytmus a dal důraz naopak na první dobu a tím zmát posluchače
Myslím že by to skladbě pomohlo. Jak říkala v Pelíšcích Stašová: "Přitom taková blbost, že jo?" Ale ve skladbě to funguje 

za me rozhodne nezahazovat a dodelat. zaslouzilo by si to hutnejsi rytmickou cast. celkove mi prijde spodek jako spis takovej opatrnej spodecek 
naladou mi to pripomnelo devadesatky. treba neco jako tohle:

naladou mi to pripomnelo devadesatky. treba neco jako tohle:
vyborne to je, opovaz sa to zmazat ! aj ten kopak je super, co ti vzdy kritizujem 

@dendy - tak si tohto chalana pokazil (joke -
) - predtym robil zakazdym super skladbu a teraz len traaaaanceeee.... hahaha

- Jirka Štolfa

Hele ja se vracim ke korenum. Ja sem vzesel z Underworld. A devadesatkoveho trance.
Naposledy upravil(a) Jirka Štolfa dne 03 bře 2020 09:10, celkem upraveno 1 x.
- Jirka Štolfa
Ale ted tu vznika dalsi vec a to urcite trance nebude. Spis chill-hop.
no podla mna to neznie 90tkovo ani trochu .. na to je to prilis plne .. akoze je to take ze trochu ten vibe tam je ale zvuk je sucasny (aj ked slo by to viac nabuchat to je jasne .. ked chces mozem ti spravit mastering a potom ta vydam na www.vsrecords.skJirka Štolfa píše: ↑03 bře 2020 09:08
Hele ja se vracim ke korenum. Ja sem vzesel z Underworld. A devadesatkoveho trance.

- Jirka Štolfa
Jinak mi to jeste dost pripomelo hudbu z filmu Lola bezi o zivot. Tusim ze melodicky je to dost podobne.
dendy: nalada neni zvuk 

a jo to mas pravdu, neporiadne som cital co si napisal, mea culpa ... nalada ano, s tym by som sa vedel stotoznit, a to podkladam skorej za vyhodu ked sa to skombinuje zo sucasnym zvukom, ako stary spravny paprda 40+ trpim pocitom ze dnesna hudba je sice vybrusena zvukovo ale studena ako psi cumak a nema tu naladu a ducha ako hudba v 90tkach
)

ja jsem stejnej paprda a myslim, ze driv tam bylo hlavne (nase dvacetilety a min) nadseni z toho (tehdy) novyho zvuku. casto dneska premejslim, jak je mozny, ze se delaj veci vlastne dost podobny, jako tehdy. kdyz jsem tenkrat premejslel o vycpelosti metalu, rocku a jinejch v ty dobe uz dlouhodobe zabehnutejch stylu, nikdy bych se nenadal, ze elektronika "skonci" podobne. je hrozny jak v case clovek vnima vsechny veci ruzne. jak i pouhej casovej posun da cloveku uplne jinej pocit z jedny a ty samy veci.
sorry za odskok...
sorry za odskok...
- Jirka Štolfa
Ja myslim ze se staci naucit neposuzovat a opravdu poslouchat. Zvuk je jiny vzdycky, mysl ale vytvari iluzi ze neni a ze je to vsechno na jedno brdo. Je to skvela praxe duchapritomnosti tahle cela muzika.
dnesna elektronika je super ... aj 90tkova elektronika je super .. kopa napadov, dobrej atmosery a pocitov najdes v starej aj novej hudbe .. a je to prave o tom subjektivnom nahlade, vnimani, momentalnej nalade, historii (vlastnej), vkusu, schopnosti vnimat tu a teraz, vnimat dany moment .. To je zaroven aj ta dolezitejsia cast tej hudby.
Technicky zvuk sa robil proste inak vtedy a inak sa robi dnes - to uz je cisto objektivny akt, dany vyvojom hudby, dostupnymi moznostami (HW/SW), a da sa v celku exaktne zadefinovat ake postupy su vysledkom akeho zvuku.
Zrovna teraz pocuvam jeden set ktory ma opalil do uplne inej galaxie... to je krasny priklad symbiozy trackov co maju fakt luxusne moderne spraveny zvuk, zaroven tam je (pre mna) obrovske mnozstvo emocii a zaujimavych momentov. Ked toto pocuvam fakt mam radost z toho ze elektronika vobec nekonci, ze stale vznika zaujimava emotivna hudba ktora nieje len o nabrusenom perfektom zvuku, ale na druhej strrane ten perfektny zvuk jej nechyba.
(jirko sorry za offtopic ale ako ta poznam som si isty ze ti to nevadi
)
Technicky zvuk sa robil proste inak vtedy a inak sa robi dnes - to uz je cisto objektivny akt, dany vyvojom hudby, dostupnymi moznostami (HW/SW), a da sa v celku exaktne zadefinovat ake postupy su vysledkom akeho zvuku.
Zrovna teraz pocuvam jeden set ktory ma opalil do uplne inej galaxie... to je krasny priklad symbiozy trackov co maju fakt luxusne moderne spraveny zvuk, zaroven tam je (pre mna) obrovske mnozstvo emocii a zaujimavych momentov. Ked toto pocuvam fakt mam radost z toho ze elektronika vobec nekonci, ze stale vznika zaujimava emotivna hudba ktora nieje len o nabrusenom perfektom zvuku, ale na druhej strrane ten perfektny zvuk jej nechyba.
(jirko sorry za offtopic ale ako ta poznam som si isty ze ti to nevadi