GrooveAgent - 10.000 Deci Bell

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
303

GrooveAgent - 10.000 Deci Bell

Příspěvek od 303 »

ahoj, muj novej p?írustek k poslechu...t?eba n?komu sedne , je to spiš do pohody , taková atmosferická zaležitost.

longsleeper

Re: GrooveAgent - 10.000 Deci Bell

Příspěvek od longsleeper »

Ty si se nějak rozjel s tím skládáním :D Dobrej nápad, má to krásně "nahulenou" atmosféru. Musím si to pustit ještě jednou večer... tohle není muzika ke snídani :D Trochu mi nesedí zvuk, má to moc tenkej spodek a naopak moc ostrý středovýšky-výšky. Asi bych si pohrál s eq jednotlivých zvuků.. hlavně zdůraznil basy 100-200hz ? Psal si že děláš na 5ti palcových bednách, tak ti možná nedávají moc informací o ůplným spodku.. zkus poslechnou někde na větších a porovnat s nějakým "světovým" trackem. Ale jinak fakt pěkná zvukomalba, večer to ještě určitě poslechu

303

Příspěvek od 303 »

Díky za poslech . Se zvukem jako vždy spokojenej nejsem, co ti budu povídat .Asi sem ty basy držel moc zkratka , ale bal sem se aby to celý nepohřbila ta sub basa .Je pravda , že ty Tapca s 5 co tu mam , moc dobrou informaci o spodku nedavaj..voni ty spodky vůbec moc nestihaj pri vyšich hlasitostech , ale těžko rict estli je problem tam..spiš bych rek že ne . SpÍš to prostě neumim smichat tak jak chci , nebo se to posere masteringem,nebo špatnou aranží ..to je ruzný :-D.Vobčas si řikam, estli ty mí věcy vůbec davaj smysl...Vždycky mi z toho vyleze spiš taková improvizace

Zkusim to dneska večer ještě lip smichat , jestli docilim lepšího výsledku

diky za postreh

biscuit

Příspěvek od biscuit »

prima dub ;) poslechnu rad jeste jednou na normalni hlasitost a zkusim i vypotit nejakej dojem ze zvuku..
takhle mam zatim jen jedinou pripominku, ze by se mi ten skank rozhodne libil vic zivej - myslim tim promenlivej. a to asi jak ciste zvukove, tak i lehce casove (treba malinkej strum, nebo ruzne se menici nastupy jednotlivejch not vzhledem k mrizce). ono kdyz pak udelas i promenlivou velocity, bude to uz samo o sobe budit zivejsi dojem. mam rad, kdyz je skank hodne vrstvenej a poradne tlustej (kytara, organ, nejaky pianko... fantazii se meze nekladou :-) ).

skoda ze uz sem moc nechodi sasa, ten by ti dal urcite ke zvuku rady k nezaplaceni ;)

btw. co kdybych si zkusil to malicko premichat, nebyl bys proti? myslim, ze by me to bavilo.

303

Příspěvek od 303 »

tak tu mam ješt? druhou vrzi ...poladil sem mix i master ...zda se mi to hutn?jší ted
biscuit :jo dik.to skunkin piano mohlo bejt pestrejší, neread to poživám takle jeden akord dokola ,ale vob?as na tom n?co postavim , tady sem se s tim nijak spokojil . Jo poslat bych to moch ur?it? ...kdyžtak mi pošli nakej kontakt a ja to vyexportuju hned jak bude ?as .Sem docela zvedavej co s tim ud?la n?kdo jinej.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

dobre sa mi to počúva.. vadí mi len to rytmické reggae pianko jak začne okolo 0:30 (? asi ten skank ?)

303

Příspěvek od 303 »

ReaktoplazmAR : sem rad že se ti to dobre poslouchá :-)...to pianko už rešil biscuit a priznavam ,že neni buhví jaký ,ale přeci jen je to jeden ze zakladních prvků v dubu ...me se libí :-)Jo tomudle riffu se rika skunk v dubu..večinou se to hraje na piano nebo hamondky ,ale mužeš to udělat zčehokoliv...mělo by to vyvolat ten houpavej dojem takovej...akorat ja to roubuju na trochu hip hopovejší spodky než je zvykem asi

dik za reakci

biscuit

Příspěvek od biscuit »

skank, skunk je trochu neco jinyho, i kdyz to s touhle hudbou taky uzce souvisi :-) (nebavime-li se o tom pachnoucim zviratku).
od toho taky ska, nebo mozna naopak.

jinak prvni me asi bavi kupodivu vic. je takova vic roots :-) jinak poznatek, ze na vyssi hlasitost mi to skankovani tolik do usi nebrnkalo. ale stejne bych ho udelal vic liquidozni :-)
Naposledy upravil(a) biscuit dne 07 črc 2013 18:24, celkem upraveno 1 x.

303

Příspěvek od 303 »

Biscuit ...jo maš naprostou pravdu..ja to psal v praci narychlo...je to tak snadný splizt :-)...spravně je to samozrejmě skank- skanking

...skunk je fakt něco jinýho :-D

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

no mne sa tam ten skank nepáči práve preto že je to potom až moc ska/reggae, nie preto aký je - tak moc do toho nevidím... lúbi sa mi ten beat s basou, ten beat by som ja viac nalomil a basu automatizoval, ale to už by nebolo to čo to je :) , aj to intermezzo sa mi lúbi

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

transponoval bych basu, o oktavu, takhle je imho moc vysoko a misto tlaku bude rezonovat nekde v hrudi. (taky se mi zda trochu rozladena, ale u nizkejch frekvenci to byva obcas dost nejednoznacny).

delay

Příspěvek od delay »

Líbí se mi to. Hlavně atmosféra. Zvuk mi přijde vcelku OK, je tam tedy trochu navíc té presence, ale to si lehce opravíš a není to nic závažnýho.

303

Příspěvek od 303 »

ReaktoplazmAR : určitě by to šlo, ale jak řika , už by z toho bylo něco jinýho...nechtěl sem to hnat do dubstepu zase :-)

Brooklin : v tej base asi bude někde malá faleš pravda..ja to tam taky slyšim ,blbě sem to zahral , já tam věčinou ty drobný falše nechavam , ale u ty basy to bejt nemuselo.Tu transponaci vyzkoušim ....díky za radu

Delay :Tak to sem rád že se líbí atmo ..zkusil sem trochu kytarovější zvuk v tej druhej pasaži.jednu linku sem nahral dokonce na kytaru ale vubec na ni neumim :-) ale začlo me to bavit celkem .

Rozhod sem se že ten druhej mix ještě předělám , přidám jiný nastroje a posunu to trochu jinam ještě a udělam z toho 2. verzi.

Odpovědět