HempSound - DnB track

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Hemp

HempSound - DnB track

Příspěvek od Hemp »

Prosim poslechnete a reknete co si myslite?
Link:

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/HempSo ... dered3.mp3

toxin

Příspěvek od toxin »

Čau

mno :)
především jsem momentálně bez monitorů ale ze sluchátek je mi pár věcí jasný spodek je úplně v háji.kopák není respektive je ale kopákem bych ho nenazval sice HD 215ky mají bassy slabší ale tady je totálně nečitelný vyměnit nakopat kompresí ta plitká bassa mu přece nemůže bránit v tom aby byl slyšet basa mi příjde hrozně tenká vůbec netlačí a hlavně hraje furt kolovrátek což je ubíjející mohla by hrát taky i nějáký středy ne jen "subbbass" .no snar celkem funguje ale jako taky žádnej zázrak...
mno ale bohužel z mého pohledu to není fakt dobrý ani nápadem ten sinťák je sice celkem fajn ale občas mi ty melodie příjdou dost kostrbatý je to až příliš jednoduchý...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

No ja nevim kde zacit kritizovat (zni to jak strojek ze zacatku) :) fakt je ze se to prijemne rozviji, zni to zajimave :) jednoduche melodie jsou vzdycky plus pro nenarocnou tvorbu nevyzadujici prilisnou pozornost posluchace - dobre se u nich mysli a pracuje.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

organic

Příspěvek od organic »

zacatek zni fakt jak nejaka masinka... tu a la trubku bych prefiltroval a dal ji nejaky prostor, at to dostane atmo, ten kopak bych tez podporil jeste jednim, kterym bys dal nekam duraz, na dnb mi tam chybi bejs, zkousel bych vic experimentovat at to nezni tak presetove, harmonie jso ok ale celkovy sound mi evokuje spis 80tky a disko trysko, i kdyz tam mas zlomenej beat k dnb to ma z meho pohledu daleko...basa nic moc, bici nic moc, so drum and bass nic moc.. peace man
when i´m stoned i´m thinkin' in music...

http://www.myspace.com/organick1 , http://www.djbank.eu/organic

delay

Příspěvek od delay »

Zvuk je celkem dobrej nebo lépe řečeno příjemnej. Když je to nebo má být DnB tak tam ale sakris čekám nějakej basovej nášlech a bořádnej sub bass...
Co se týče kompozice, tak mi to zas připadá lehce ztřeštěný a avantgarde, líbí se mi to vcelku až od prostředka, ale nic moc se tam neděje...
Zkus taky někdy použít nějakej BREAK... Makej dál, bude to OK.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

mne to pripomina spis nejaky rychly IDM a la exploding plastix. jako 'd&b' to ma hodne formalnich nedostatku, zvuk, rychlost (190BPM, to uz neni d&b), zvuk a este zvuk, ale jako 'skladba', aniz by se nekam primo radila (a musela se tak podrizovat pravidlu), je to dost vtipny, trochu SIDovsky ty arpeggia, zni to trochu jako stary trackerovsky veci.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Takhle nejak by mohl znit aphex twin na extazi ale dnb to nevidelo ani z vlaku.

nooly

Příspěvek od nooly »

trochu zmatene a nevyhovujici basa, dalo se z toho vymlatit mnohem vic. takove ty atmosfericke pady, ktere se pridaji na 1:3o se mi moc libily. jinak me z toho po chvilce spis rozbolela hlava (a to sem zvyklej na lecos, to asi ten neprijemny lead)...

Odpovědět