HENRYX - Na útěku ("Country" instrumentálka)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Jindrix

HENRYX - Na útěku ("Country" instrumentálka)

Příspěvek od Jindrix »

Moc to komentovat nebudu, měla to být skladba ve stylu country, s elektronickými nástroji (namísto harmoniky lead apod.), nakonec z té elektroniky zůstal jen kopák, claps a bass, i když vše je to komplet stejně syntetické...

HENRYX - Na útěku (MP3, 3:32 min., 4.81 MB)

Asi to moc komentovat nebudete chtít, ale když už se někdo najde a nebude chtít komentovat hudbu, napište prosím názor alespoň ke zvuku...

Díky ;)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

no skoda ze uz neni cundrkantrysou, mozna bys vyjednal nejakej lajsensink (ale chybi solicko na valchu).

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Brooklyn: :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Me to bavi! Uplne to vidim k nakymu obskurnimu ceckovymu filmu... (to je lichotka). Sou tam momenty, co me fakt rozesmaly, treba osmibitove znejici pistolka na zacatku nebo to sileny zarehtani s cinelem, to sem malem upadl :) Skvelej bizarr, rad si poslechnu dalsi takovy "scenky" bez obrazu!

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: Tyhle bizzare zvuky...poslechni si novy CD od His Voice splitrec...to je uchylarna :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jindy2: ja sem si nikdy zadny to jejich cdcko nepustil :) Zkusim, diky za tip...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: Heh, já taky ne :) Na tomhle je přesně to, o čem pořád píšou v tom časopise, tedy psycho zvuky nalepené do ambientního prostředí. Upozorňuju, že je to až moc psycho, vydržel jsem to poslouchat asi jen tři minuty :)

Jindrix: Sorry za OT. Můj názor na tohle už znáš z PM, ale s tím co jsem tu říkal Cyrilovi to nemá nic společného.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Cyril píše:Me to bavi! Uplne to vidim k nakymu obskurnimu ceckovymu filmu... (to je lichotka). Sou tam momenty, co me fakt rozesmaly, treba osmibitove znejici pistolka na zacatku nebo to sileny zarehtani s cinelem, to sem malem upadl :) Skvelej bizarr, rad si poslechnu dalsi takovy "scenky" bez obrazu!
Jsem rád, že jsi se alespoň pobavil, Cyrile :)
Vcelku věcná kritika, jen - když už jsi tak "rozebral" tu "osmibitovou pistolku", mohl jsi zmínit i jiné zvuky, celkový zvuk... Ale nevadí.
Tebe překvapuje zařehtání koně ve spojení s jiným nástrojem (třeba s činelem), ještě si ho nikde v jiné skladbě neslyšel? Tak to já ano, namátkově Kabáti, Rednex... Nebo je to "zařehtání" opravdu tak šílené? Ale to není podstatné.

Každopádně díky za reakci.

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Jindy2 píše:Jindrix: Sorry za OT. Můj názor na tohle už znáš z PM, ale s tím co jsem tu říkal Cyrilovi to nemá nic společného.
V pohodě, klidně se bavte dále; je to můj Topic a mně to vážně nevadí.
Za Tvůj názor v PM ještě jednou děkuji, jsem rád, že jsi to "čekal horší" ;)
Není to můj styl a skladba je tak trochu na přání a tedy ovlivněná další stranou, ale to už víš také.
Pokud jsi se u toho pousmál i Ty a to nejen hořce, tak jsem rád.
Příště už budou skladby zase "z jiného soudku", mně bližšího.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Hele kluci, Jindrixi a Jindy, co vy mate spolecnyho? Uz dlouho mam dojem, ze vas neco spojuje... pusobite na me jako dvojka... nechci rikat, ze jste jeden clovek se dvema nickama, ale nekdy me to napada...

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Cyril: Odpovídám za sebe:
Chápu, že ohledně mě a Jindy2 je toho tady společného až nápadně moc, ale je to skutečně podobnost čistě náhodná.
Máme podobný nick (možná proto, že jsme oba Jindrové :) ), podobný styl vyjadřování a "narazili" jsme na sebe tady na eZone. Jindy2 mi kdysi v něčem po PM poradil, poté mě v podstatě zasvětil do obrovského množství tajů tvorby elektronické muziky, pomáhal mi s pluginy apod., zjistili jsme, že máme hodně společného a od té doby jsme dobří, internetoví kamarádi (mluvím za sebe), konzultujeme spolu některé věci apod.
Jisté ale je, že "nejsme jeden člověk se dvěma nicky".
Odlišnost by měla být znát i ve stylu a způsobu, jakým každý děláme muziku.
Měl jsem tu nedávno jako ikonku postavičky svoji reálnou fotku (ale pak jsem ji zase odstranil, protože jsem na ní prý působil moc odměřeně :( ) a Jindy2 tu měl svoji fotku kdysi také.
Ale já jsem prostě Jindrix a Jindy2 je Jindy2, nejsme jeden muž.
Očekávám, že i Jindy2 k tomu napíše své.

ninja

Příspěvek od ninja »

je to takovy zajimavy spojeni takoveho electro house rytmu s country zvuky a melodiemi, tak to na me pusobi. Ja bych to videl stejne jako cyril, k nejaky country usmevny novodobi komedii. Ten break s tim zarechtanim kone me teda rozsmal taky a to dost... :lol:

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

ninja: Díky ;)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: Ty jsi fakt paranoidní vole :) Jindrix je prostě můj kamarád, píšeme si a náhodou se oba jmenujeme Jindra (asi proto podoba v nicku).
Jinak si různě navzájem radíme, kecáme o hudbě v PM, oba máme rádi Jarreho, Vangelise atd., takže máme podobný vkus, na hudbě se s Jindrixem dokážu shodnout, všechno s ním rozebrat atd.

Ty Cyrile víš, že jsem tu měl víc nicků (a už mám jen tento jeden), ale v tomto případě tě ujišťuji, že se sice oba jmenujeme Jindra, ale tím to hasne. Myslím, že už jsi to tu jednou rozebíral a tak doufám, že už je vše jasné. Já už tu jiné nicky používat nebudu, maximálně někdy v budoucnu nick mindwarp.cz co tu mám rezervovaný ;)

Konkrétně co se týče této skladby, tak já country nemám rád a sám bych se do něčeho jako je electrocountry nikdy nepustil. Jindrix mě ale překvapil, že to dopadlo o hodně lépe, než jsem čekal a než bych to udělal já.

Odpovědět