Moc díky, zatím je Tvá kritika nejkonstruktivnější, i když si vážím i těch předchozích.biscuit píše:ahoj, skladba je zvlastni. prijde mi zajimava, ikdyz me nicim vylozene nedostava.. ale vicemene se mi to libi. z hlediska vyberu zvuku mi trosinku nesedi ty "natrencly" synthy s tema padama/chorama. je to na me takova moc "libive" pusobici kombinace. jinak receno, je skoda, ze tam zadnej zvuk neni odvaznejsi - prekvapivej - experimentalni.
co se tyce zvuku, asi to nebudu prozivat, reason je reason.. asi v ramci moznosti to ujde. jen ta hajhatka je vylozene umorna.. dal bych ji vic dynamiky a trochu schoval. a urcite vyvazil co se sterea tyce, ale to je mozna jen tim, ze mam absolutne blbe postaveny monitory. mozna bych k hihatkam pridal jeste jemnounkej shaker, kterej by tomu mohl pridat zivejsi barvu (jentak nenapadne). beatu by slusel mistama i klidne trosku divocejsi break (myslim na kterym by se podilel i kopak a hlavni snare, nejen tomy).
jak pise sasa - jen muj nazor
Jsem rád, že Ti skladba přijde alespoň trochu zajímavá a přiznám se, že jsem se s ní dosti natrápil. Vizi jsem měl víceméně jasnou, ale realizace se mi nepovedla tak, jak jsem chtěl a pak už jsem neměl sílu na tom dále pracovat a něco s tím dělat. Změnil jsem to snad 20x (zvuky, rytmiku apod.).
Četl jsem Tvoji reakci už včera v noci, ale od té doby jsem si tuhle moji skladbu ještě několikrát poslechl a při tom jsem bral v potaz Tvoje názory.
Usoudil jsem, že máš pravdu:
Hi-hat tam skutečně moc trčí a jede si jako robot bez dynamiky (s tím jsem schopen ještě něco udělat), zvuk jsi mi nějak moc neokomentoval (nečitelný/ čitelný/ moc basů/ málo basů...), nově připouštím také, že ty chorály (zejména ty ženské) tam působí všelijak, jen ne jako zvuky, evokující strach...
Shaker (a teď se div, nebo ne) jsem tam zkoušel, ale dal tomu linii "slaďáku" a ne pocit strachu, navíc jsem shaker použil už do docela dosti mých skladeb a nechtěl jsem ho používat v této skladbě, namísto toho jsem použil dřívka (i když i ty používám také hojně)...
"Divočejší break bicích"... No, tak to jsem právě nechtěl, chtěl jsem mít bicí víceméně monotonní, se zvýrazněním v podobě přechodů v mezihře a v závěru...
Každopádně moc děkuji za názor a kritiku, biscuite, vážně díky.