HENRYX - V hlubinách

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Jindrix

Re: HENRYX - V hlubinách

Příspěvek od Jindrix »

dendy píše:urcite by som to nemazal, to by bola skoda ..
Ještě jednou moc díky, dendy.
Moc mě těší, že jsi to nejen vydržel doposlechnout do konce, ale i si to pustit víckrát ;)
Každopádně jsi mi dal podnět ještě na tom zapracovat. Možná sem dám upravenou verzi (ale neboj, do stejného threadu, ne samostatně ;) )
Díky!

delay

Příspěvek od delay »

Vcelku fajn věc...neškodná. S kopákem mám ale problém i teď, přijde mi stále moc výrazný a v té oblasti cítím nějaký problém, možná bych zkusil zvukově uplně jinej. Nic jiného mě v podstatě nevadilo, až na pár tónů a harmonií, které bych udělal jinak, ale to je jen můj "problém".

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

delay: I Tobě moc díky za komentář a i od Tebe si ho velice vážím.
Vlastně si vážím komentáře každého, je-li konstruktivní, což Tvůj rozhodně je, ale od dlouholetých členů eZone (jako jsi Ty) mě potěší ještě více.
Ohledně kopáku v této mé skladbě tu už padlo dosti kritik na to, abych mě to přimělo něco s tím dělat. Nestačilo jen ho zeslabit, asi zvuk kopáku na podnět reakcí od dendyho a od Tebe opravdu budu muset vyměnit, moc díky za upozornění.
Určitě na tom zapracuji.

Tóny a harmonie... Tak to už bych docela dosti nerad měnil, i když to není do budoucna vyloučeno... Ale spíše asi s touto stránkou skladby nic dělat nebudu.
Prostě jsem to udělal tak, jak jsem to udělal a narozdíl od zvuku kopáku bych v tom nerad něco měnil, snad až na zvýraznění melodické linky, o kterém psal dendy.

Ale stejně - moc díky za Tvůj komentář!

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Pohodickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) 97%

Odpovědět