Hiromi Hello

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
upman
Vybavení

Hiromi Hello

Příspěvek od upman »

Zdravim,

tak diky ezone jsem se podival na Hiromi Uehara, o ktere jsem do te doby nikdy neslysel a kdyz jsem videl, jak si uziva hrani, tak jsem to musel taky zkusit. Podotykam, ze to je muj provni pokus o 'jazz', ale citim, ze mi to fakt sedne a hlavne, fakt u toho prozivam stesti a tvurci naladu, proste parada.

Tak to sem hazim, jestli to neni uplne mimo misu, bici=AD, neresim, basa odflaknuta, to fakt jeste nezvladam dat dohromnady 2 odlisne melodie, aby to slo dohromady, chtelo by to partaka, to je jasny.

Hiromi Hello Jazz Session, cca. 5MB

Diky za jakekoliv postrehy
Petr

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Cau cau,
ta prvni cast klaviru je paradni, libi se mi dost. Tu hajtku v pozadi bych dal pryc a zamakal na jemnych ride cinelech s closed hat na druhou dobu - stacil by ucelovej houpaci swingovej rytmus. Co se zvuku klaviru tyce, zvolil bych asi vic nejakej starsi klavir barovyho typu :) , aby zapadnul do atmosfery a navodil dojem zakourenyho lokalu ;) A pak jeste zapracovat na kontrabasu, mohl by byt jen v pozadi, jet si svoji linku jemne a obcas trhnout jak to mame vsici radi. Jen tak dal, v klaviru je tvoje sila.
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Cao Yogi, tak diky moc, hajtku urcite vyhodim, uz jsem ji stahoval, ale stejne vycuhuje. No a kontrabas to je jasny, ten pujde hned v rade, zkusim to dotahnout, at mam template;)

loleq

Příspěvek od loleq »

upman, ja sa ako partak hlasim. vazne

Odpovědět