Zdravim,
tak diky ezone jsem se podival na Hiromi Uehara, o ktere jsem do te doby nikdy neslysel a kdyz jsem videl, jak si uziva hrani, tak jsem to musel taky zkusit. Podotykam, ze to je muj provni pokus o 'jazz', ale citim, ze mi to fakt sedne a hlavne, fakt u toho prozivam stesti a tvurci naladu, proste parada.
Tak to sem hazim, jestli to neni uplne mimo misu, bici=AD, neresim, basa odflaknuta, to fakt jeste nezvladam dat dohromnady 2 odlisne melodie, aby to slo dohromady, chtelo by to partaka, to je jasny.
Hiromi Hello Jazz Session, cca. 5MB
Diky za jakekoliv postrehy
Petr
Hiromi Hello
Cau cau,
ta prvni cast klaviru je paradni, libi se mi dost. Tu hajtku v pozadi bych dal pryc a zamakal na jemnych ride cinelech s closed hat na druhou dobu - stacil by ucelovej houpaci swingovej rytmus. Co se zvuku klaviru tyce, zvolil bych asi vic nejakej starsi klavir barovyho typu
, aby zapadnul do atmosfery a navodil dojem zakourenyho lokalu
A pak jeste zapracovat na kontrabasu, mohl by byt jen v pozadi, jet si svoji linku jemne a obcas trhnout jak to mame vsici radi. Jen tak dal, v klaviru je tvoje sila.
ta prvni cast klaviru je paradni, libi se mi dost. Tu hajtku v pozadi bych dal pryc a zamakal na jemnych ride cinelech s closed hat na druhou dobu - stacil by ucelovej houpaci swingovej rytmus. Co se zvuku klaviru tyce, zvolil bych asi vic nejakej starsi klavir barovyho typu