Iterator

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
upman
Vybavení

Iterator

Příspěvek od upman »

Zdravim,

muj zlaty GEM pPRP 800 je z domu, takze mi zbyly jenom midi klapky bez kladivek. Tak jsem zkusil neco d&b/breakeat-style.

Mam za to, ze by mix chtel stahnout, prijde mi to moc dlouhy, necham si ale rad poradit. Diky za comms ohledne zvuku, zda to slape jak ma.

Lifelies - Iterator (5:50) v1

Diky

toxin

Příspěvek od toxin »

čau no líbí se mi celkem beat vyhrál sis s ním i když zvukově to žádná bomba není.ale co mi nesedí je hudební podklad jak sám píšeš na 5:50 je to strašně dlouhý protože tam prostě není žádnej nosnej motiv takhle bych si to dokázal představit tak možná do nějákýho filmu.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

dik za RE, puvodne sem to planoval jako podkladovku, ale seslo z toho. Takze to asi zkratim a zkusim tam dat nejaky motiv, uvidime.

delay

Příspěvek od delay »

Zvukově mi to moc nesedí, obsahově tomu rozumím pramálo, ale uplnej blábol to není. Doufám, že vložená energie se ti vrátí...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

2 delay: zvukove nesedi - co presne?

organic

Příspěvek od organic »

ey man, na zacatku jak bych citil tibetske truuby.., hustej beat, stavnatej kopak.. cim dal vic me bere rytmika, huste ty!! udelej do toho jeste nejakou linku at muzes obmenit tu linku co tam hraje bass, ta mi az tak zajimava neprijde, ale pohodobej breakbeat man, peace
when i´m stoned i´m thinkin' in music...

http://www.myspace.com/organick1 , http://www.djbank.eu/organic

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Tak tady je v2, nechal jsem to gratovat, zkratil, obohatil a musel hoodne stahovat basy, aby mi nespadly tapca ze stolu:). Cistej synth track.

Tak co, je to lepsi?

Lifelies - Iterator v2 (5:15)

Odpovědět