Jajo - Everynone (110 bpm beat)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Jajo

Jajo - Everynone (110 bpm beat)

Příspěvek od Jajo »

?aute :)

Prišiel som s týmto Budem rád za kritiku :)

Oxyygen
Profesionál

Re: Jajo - Everynone (110 bpm beat)

Příspěvek od Oxyygen »

Takhle to dopada, kdyz si nekdo porad pousti jednu "vec" dokola..:-D Vsechno je hezky a clovek ztrati uplne soudnost.:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

dendy

Příspěvek od dendy »

je tento styl hudby volam ze "nahodna" :-))

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jako ze z tohohle ta random melodicnost ale vubec nezni jako zamer ;) kdyby to bylo aspon zvukove dotazeny.. mimo to, nektery sekvence jsou na muj vkus takovy... jak jen to rict a neurazit... mongoloidni? neuraz se prosim ;)

jinak jsem tim vubec nechtel rict, ze je to uplne spatny, ale taky mi to neprijde dobry. spis jen castecne zajimavy. zaroven z toho nemam pocit, ze to delal clovek bez nejakyho potencialu ;)

bassline

Příspěvek od bassline »

Ano, presne. Je to ciastocne zaujimave.

A ten zvuk je fakt dost dolezity.

Ale podla mna si na dobrej ceste :wink:. Rozvijaj to a vylepsuj dalej.

EDIT: Pocuvam to druhy krat. Blbe mi to rozhodne nepride. Citim z toho vlastnu hudobnu snahu, tie sekvencie mi davaju zmysel aj ked niekomu sa moze zdat ze je to chaoticke.

Co sa tyka toho zvuku. (sam s tym bojujem, takze to ber s rezervou :) ). Ale napriklad bicie sample zneju dost neopracovane/surovo, chyba tomu nejaky lep, ktory by to zcelil :). Urcite sa skus pohrat s kompresiou bicich a nejak ich skusit ,, znecistit '', snazit sa vyladit zvukovo aby zneli viac ''tight''.

dendy

Příspěvek od dendy »

bassline píše:, tie sekvencie mi davaju zmysel aj ked niekomu sa moze zdat ze je to chaoticke.
hej, hej, aj na oblaky ked clovek dlhsie hladi zacne tam vidiet rozne zvierata a ine obrazce co mu davaju zmysel ...
bassline píše:. Ale napriklad bicie sample zneju dost neopracovane/surovo, chyba tomu nejaky lep, ktory by to zcelil :). Urcite sa skus pohrat s kompresiou bicich a nejak ich skusit ,, znecistit '', snazit sa vyladit zvukovo aby zneli viac ''tight''.
podla mna zvuk je fakt to zdaleka posledne vo by som riesil pri tejto "skladbe" :mrgreen: podla m a ovela viac ako napchate (utesnene, priliehave, opite, utiahnute, vodotesne,..) bicie by skladba potrebovala spon 3-4 tony po sebe co davaju zmysel :mrgreen: 8)

sorry, dneska vecer mam brutal cynicko-sarkasticku naladu... :)

Axerathix

Příspěvek od Axerathix »

dendy, ty tam fakt pocujes chaos? Ja tam pocujem jeden stale opakujuci sa motiv a nan sa nabaluju ostatne. Jedine vysvetlenie preco to tak posobi mozno je, ze kazda vec, co sa objavi v skladbe ma svoj ako keby vlastny rytmus. Pretoze vsetko je tam dost pravidelne a identifikovatelne. Pustil som si to dva krat, a pozdava sa mi to.
Naposledy upravil(a) Axerathix dne 05 kvě 2013 13:32, celkem upraveno 1 x.

Jajo

Příspěvek od Jajo »

Tak či tak, ďakujem za feedback :)

Čo sa týka zvuku, nejsom v tom ešte tak zdatný aby ten mix bol perfektne čistý... Takže sorry :D Okrem toho teraz nemám sluchátka :/

Nezvyknem robiť takéto veci, takže berem že sa to opakuje... Možno to zneje fádne ale ja to mám poslednú dobu už tak strašne opočúvané že neviem objektívne posúdiť... :D

Každopádne dík :)

Odpovědět