JazzJackRa8BIT-Squa

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
JazzJackRa8BIT

Re: JazzJackRa8BIT-Squa

Příspěvek od JazzJackRa8BIT »

2Pytkin-no tak to je potom spatny.....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este raz som si to vypocul .. komplet cele .. dal som to mu sancu ..

a fakt nenachadzam nic .. uplne zle .. depresia ..

rastis

Příspěvek od rastis »

Pytkin píše:este raz som si to vypocul .. komplet cele .. dal som to mu sancu ..

a fakt nenachadzam nic .. uplne zle .. depresia ..
zjave to posudzujes inak ako prisne podla skatulky :) prisne podla skatulky je to mozno uzasne (neviem, tieto skatulky ani mne nic nehovoria :) ). toto sa ma podla vsetkeho posudzovat iba podla stylu, nie podla "vseobecnych" kriterii... ci je to tak dobre neviem a je mi to aj dost jedno... :)

osobne mi to ako samostatna zvukova zalezitost pripadne dost samoucelne a nesebestacne... viem si to predstavit ako nejake zaujimave audiovizualne dielo - napriklad.

ale ako vravim, tiez zjavne nie som cielova skupina toho :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jackies píše:
vasek píše:Tohle nebude Jackiesův šálek čaje, to já poznám :-)
Píše se rok 3104, lidstvo vyhynulo.
Dnes je ale výjmečná noc i přesto, že oba měsíce zahalují tmavě zelené mraky.
Několik přeživších, zmutovaných druhů hmyzu se podivně srocuje. Začínají se pohybovat, a
jejich tanec, připomínající smrtelnou křeč, rozviřuje pod jejich nohami radioaktivní prach.
ANO ! ANO !
Dnes se hraje JazzJackRa8BIT-Squa !

:wink:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na můj názor Rabite ale neber zřetel. Jsem na něco podobného asi moc starý.
presne 1*

komasix

Příspěvek od komasix »

uf... moc dobře vím že tohle fakt není debata do který bych se měl montovat .Vlastně elektronická hudba není můj obor. Poslouchám v podstatě jen extremy v tomhle stylu, ale fakt sem překvapenej, že ste tady takhle zaprděný...
já JazzJackRa8BITovo dílko nemůžu soudit jestli je to špatně nebo dobře postavený protože tuhle hudbu nedělám jsem jen okrajový konzument. Nic méně to ale tady taky v podstatě nikdo neřekl že tomu chybí nosnej prvek nebo že by někdo udělal jinak kopák. Diskuze skončila na tom že to je píčovina a deprese a uchylárna a tudíž to stojí za hovno. Jak říkám nesoudím protože neumím ale zaujala mně právě ta nálada pozvracenejch plyšáku kterou miluju právě třeba u Aphexe Twina.
to JazzJackRa8BIT: ... slyšel sem o něm ale po pravdě já tyhle bubeníky moc nesleduju. Určitě hrajou výborně .ale já to moc nemusim. ...mam jiný koně ;)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ani jsem se nechtel zapojovat, ale asi je to treba. Posloucham z 99% neelektronickou hudbu (zkratka preferuji realny nastroje), takze je tohle mimo muj styl, ale schvalne jsem si to chtel poslechnout v domneni, ze je to nejaky prevleceny luphtrack. I kdyz se mi to nelibilo, tak jsem musel uznat, ze tam chvilama jsou celkem zajimavy napady, verim, ze pokud nekdo posloucha podobnou hudbu, tak by se mu to mohlo libit.

delay

Příspěvek od delay »

Trochu fázových nevychytaností, moc široké stereo a díra uprostřed, kolem něco málo hudby... Držím palce dál, určitě se budeš zlepšovat.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

...čo sa týka zvuku by to mohlo byt lepšie, ale čo sa týka tej skladby ako takej, tak mne tam nič nechýba. je to skladba bez vývoja, bez nejakých ustrednych momentov, možno bez emocii, ale to mne vôbec neprekáža- práve naopak.. v mojom momentálnom rozpoložení, ked sedím na terase v chládku a od kopcov zo severu fúka aspom trošku chladnejší vánok, pijem kávu a tá hudbička do toho je úplne super, jak ked by som mal nohy v mori namočené a neriešim to jak tie vlny prichádzajú , proste je mi to príjemné... a to široké stereo to robí ešte ambientnejšie..

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

koma6 píše:
JazzJackRa8BIT píše:2Koma-to mam radost:) v komasix hrajes bici??? ma to docela koule!
komasix sem já. na bicí hraju v madebythefire. Muj cíl je hrát jako monkey drummer http://www.youtube.com/watch?v=u1ZGIrNf71Q ...když o tom AT :)

tak to je haluz :)) poznam inak tento aphexov track..celkovo ho mam dost rád a dávnejšie som ho dost počúval..

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

inak track má dost aphexovský nádych, aj sa mi to celkom páči po istý čas..potom tam už nenachádzam žiaden vývoj a pride mi to kolovrátkovité..bicie by som ale miestami vytahoval zo sterea zase viacej do xichtu pre zmenu-aby bolo počut aj kopak vyraznejšie..

A.GAUCHE

Příspěvek od A.GAUCHE »

Ako tu uz niekto spominal tie volalne sample sa tam nehodia.
Ale inak podla mna to nie je az take zle, nie je to asi song pre bezneho mainstream posluchaca, ale hodi sa to k nejakemu videu ;-) napr. ako trefne napisal Jackies zo zivota hmyzu. Neviem preco to evokuje ten hmyz :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mne to evokuje pohlad do smetneho kosa ...

c9000

Příspěvek od c9000 »

No nevim experimentální muziku mám rád, ale tohle je divný až na půdu, nějaký fáze a zvuky toho podkladu se mi celkem líbí ale ten smoulovskej sampl je blivajz. Ale k Jazzjekrebitovi jako hre by mi mi to dokonale sedělo, to byla hodně tripová záležitost :)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ja experimentu nerozumiem.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

koma6 píše:uf... moc dobře vím že tohle fakt není debata do který bych se měl montovat .Vlastně elektronická hudba není můj obor. Poslouchám v podstatě jen extremy v tomhle stylu, ale fakt sem překvapenej, že ste tady takhle zaprděný...
já JazzJackRa8BITovo dílko nemůžu soudit jestli je to špatně nebo dobře postavený protože tuhle hudbu nedělám jsem jen okrajový konzument. Nic méně to ale tady taky v podstatě nikdo neřekl že tomu chybí nosnej prvek nebo že by někdo udělal jinak kopák. Diskuze skončila na tom že to je píčovina a deprese a uchylárna a tudíž to stojí za hovno. Jak říkám nesoudím protože neumím ale zaujala mně právě ta nálada pozvracenejch plyšáku kterou miluju právě třeba u Aphexe Twina.
to JazzJackRa8BIT: ... slyšel sem o něm ale po pravdě já tyhle bubeníky moc nesleduju. Určitě hrajou výborně .ale já to moc nemusim. ...mam jiný koně ;)
uplny suhlas.
ked niekto nema co povedat, nech sa radsej zdrzi...

Odpovědět