JazzJackRa8BIT-Squa
- JazzJackRa8BIT
Re: JazzJackRa8BIT-Squa
.....ufff.....tady se to rozjelo:)
....ale tak tywe.... dyt je to jen prdel ne??? nkdo to do radia cpat nebude:)
....ale tak tywe.... dyt je to jen prdel ne??? nkdo to do radia cpat nebude:)
já bych komentáře typu "špatný celý" vůbec nebral vážně, buď se jedná o mindráky, nebo grafomanii.
myslím, že rozhodně lepší než nic...
myslím, že rozhodně lepší než nic...
Nektery mista jsou celkem fajn, ale celkove mi to prijde strasne dlouhy (v pulce uz nudilo). Je to spousta malych kousicku- zkombinoval bych to z celistvejsima pasazema, min rozsekanyma. Treba by tohle co mas mohlo bejt neco jako sloky, a pridat tomu normalne zcela "konvencni" refren 

- JazzJackRa8BIT
2Cyril - .....no obavam se ze s klasik refrenem by to mozna ztratilo ten vyraz (kterej jak to tak pozoruju neni zrovna libivej)....ale nevim musilo by se to prubnout... kazdopadne dik za tip:)
cau! je to dobry .. je to paradne technologicky-melancholicky .. citim to taky tak
klidne bych snesl jeste vic glitche a sem tam nejakej "click clack" ... jeste ceknu tvuj bandone jestli tam takovych vjecicek nemas viic .)

- JazzJackRa8BIT
Ja myslim ze to je celkom fajn,neni to moja salka kavy ale mam rad experimenty.Urcite sa s tym da pohrat ale je to zaujimave.
čau, mě se to líbí
... co se technickýho zpracování týče, chtělo by to asi ještě trošku práce, ale jinak je to zajímavej melanchol... mrzí mě jenom, že na ez je spousta omezenců, kteří tě s tím pomalu bez jakékoliv konstruktivní kritiky pošlou někam... no vylepšil bych mix, nějak mi neumožňuje pořádně se do toho vposlouchat... a chybí mi tam nějaká výraznější sweep basa, ten zvuk mi přijde zkrátka takovej plochej... jinak jak už tady psal kazz, ty glitche by vážně nebyly od věci
makej dál, zatím čau

pocuvam vela idm a toto sa mi paci az na tie smoulovske sample ktore nastupuju v 1:15, keby si tam dal take jak su v zaciatku bolo by to lepsie podla mna. sice to nedosahuje uroven tvojich vzorov ale balast to urcite nie je a ak niekto tvrdi ze je, tak myslim ze vieme o akeho zastancu elektroniky sa jedna - discogay, raper alebo 4/4taktova primitivna tanecna elektronika
No me to prijde fakt dobry, hodne mimo mainstream, zvukove to jede pekne a hodne zajimavy styl, pro me novinka, jen tak dal!