JazzJackRa8BIT-Squa

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
JazzJackRa8BIT

Re: JazzJackRa8BIT-Squa

Příspěvek od JazzJackRa8BIT »

.....ufff.....tady se to rozjelo:)
....ale tak tywe.... dyt je to jen prdel ne??? nkdo to do radia cpat nebude:)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

já bych komentáře typu "špatný celý" vůbec nebral vážně, buď se jedná o mindráky, nebo grafomanii.

myslím, že rozhodně lepší než nic...
Obrázek
live free or die!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nektery mista jsou celkem fajn, ale celkove mi to prijde strasne dlouhy (v pulce uz nudilo). Je to spousta malych kousicku- zkombinoval bych to z celistvejsima pasazema, min rozsekanyma. Treba by tohle co mas mohlo bejt neco jako sloky, a pridat tomu normalne zcela "konvencni" refren :)

JazzJackRa8BIT

Příspěvek od JazzJackRa8BIT »

2Cyril - .....no obavam se ze s klasik refrenem by to mozna ztratilo ten vyraz (kterej jak to tak pozoruju neni zrovna libivej)....ale nevim musilo by se to prubnout... kazdopadne dik za tip:)

kazz

Příspěvek od kazz »

cau! je to dobry .. je to paradne technologicky-melancholicky .. citim to taky tak :) klidne bych snesl jeste vic glitche a sem tam nejakej "click clack" ... jeste ceknu tvuj bandone jestli tam takovych vjecicek nemas viic .)

atom

Příspěvek od atom »

Ja myslim ze to je celkom fajn,neni to moja salka kavy ale mam rad experimenty.Urcite sa s tym da pohrat ale je to zaujimave.
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

roocza

Příspěvek od roocza »

čau, mě se to líbí :) ... co se technickýho zpracování týče, chtělo by to asi ještě trošku práce, ale jinak je to zajímavej melanchol... mrzí mě jenom, že na ez je spousta omezenců, kteří tě s tím pomalu bez jakékoliv konstruktivní kritiky pošlou někam... no vylepšil bych mix, nějak mi neumožňuje pořádně se do toho vposlouchat... a chybí mi tam nějaká výraznější sweep basa, ten zvuk mi přijde zkrátka takovej plochej... jinak jak už tady psal kazz, ty glitche by vážně nebyly od věci :) makej dál, zatím čau

Krtko

Příspěvek od Krtko »

pocuvam vela idm a toto sa mi paci az na tie smoulovske sample ktore nastupuju v 1:15, keby si tam dal take jak su v zaciatku bolo by to lepsie podla mna. sice to nedosahuje uroven tvojich vzorov ale balast to urcite nie je a ak niekto tvrdi ze je, tak myslim ze vieme o akeho zastancu elektroniky sa jedna - discogay, raper alebo 4/4taktova primitivna tanecna elektronika

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

No me to prijde fakt dobry, hodne mimo mainstream, zvukove to jede pekne a hodne zajimavy styl, pro me novinka, jen tak dal!

Odpovědět