JazzJackRa8BIT-Squa
- JazzJackRa8BIT
Re: JazzJackRa8BIT-Squa
K čemu to má být a proč jsi to dělal ?
Co sleduješ tím, žes to tu vystavil bez žádného komentu ?
Jak se ti to samotnému líbí ?
Co sleduješ tím, žes to tu vystavil bez žádného komentu ?
Jak se ti to samotnému líbí ?
- ReaktoplazmAR
super skladba
jackies: a jak sa to tebe lúbi ?

jackies: a jak sa to tebe lúbi ?
Mě to zaujalo,akorát bych dal pryč ty vokální samply.Zní to jako Telepopmusic.
- JazzJackRa8BIT
....je sorry:) na koment jsem zapomel....
ja jsem s tim vcelku spokojenej protoze to ma takovej zvuk jakej jsem chtel.... i kdyz urcite by nekdo mohl mit pripominky ze je to spatne namasterovany a tak. myslim ze lidem co poslouchaj veci od lidi jako je Squarepusher, Aphex twin nebo The tuss by se to treba mohlo libit..... ja to posloucham hodne a nechal jsem se tim dost ovlivnit i kdyz ne zas natolik abych opisoval jejich styl.....
2Reakto.- dik:)
ja jsem s tim vcelku spokojenej protoze to ma takovej zvuk jakej jsem chtel.... i kdyz urcite by nekdo mohl mit pripominky ze je to spatne namasterovany a tak. myslim ze lidem co poslouchaj veci od lidi jako je Squarepusher, Aphex twin nebo The tuss by se to treba mohlo libit..... ja to posloucham hodne a nechal jsem se tim dost ovlivnit i kdyz ne zas natolik abych opisoval jejich styl.....
2Reakto.- dik:)
Tohle nebude Jackiesův šálek čaje, to já poznám 

n slava! snad prvni vec ktera mne na ez zaujala.[v tomto stylu] Presna tak ... aphex i squarepusher je v tom slyset a to ja muzu.
Píše se rok 3104, lidstvo vyhynulo.vasek píše:Tohle nebude Jackiesův šálek čaje, to já poznám
Dnes je ale výjmečná noc i přesto, že oba měsíce zahalují tmavě zelené mraky.
Několik přeživších, zmutovaných druhů hmyzu se podivně srocuje. Začínají se pohybovat, a
jejich tanec, připomínající smrtelnou křeč, rozviřuje pod jejich nohami radioaktivní prach.
ANO ! ANO !
Dnes se hraje JazzJackRa8BIT-Squa !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na můj názor Rabite ale neber zřetel. Jsem na něco podobného asi moc starý.
- JazzJackRa8BIT
2Koma-to mam radost:) v komasix hrajes bici??? ma to docela koule!
akorat ja nemam moc radost takovejhle dist kytary.... mam radsi zkresleni jaky maj treba The Tool.... ale to je jen o vkusu kazdyho
akorat ja nemam moc radost takovejhle dist kytary.... mam radsi zkresleni jaky maj treba The Tool.... ale to je jen o vkusu kazdyho
- JazzJackRa8BIT
2Jackies-
jakakoliv kritika podana takovouhle vtipnou formou ztraci svuj negativni vyznam:)
zasmal jsem se.... dik

jakakoliv kritika podana takovouhle vtipnou formou ztraci svuj negativni vyznam:)
zasmal jsem se.... dik
v macdonalde na zachode by to mohlo hrat .. tam by to nikoho neurazalo ..
komasix sem já. na bicí hraju v madebythefire. Muj cíl je hrát jako monkey drummer http://www.youtube.com/watch?v=u1ZGIrNf71Q ...když o tom ATJazzJackRa8BIT píše:2Koma-to mam radost:) v komasix hrajes bici??? ma to docela koule!

- JazzJackRa8BIT
2Koma- znas Jojo Mayera?? naprosto skvelej bicmen.... jsem videl v lucerne a fakt nema obdoby:)
- JazzJackRa8BIT
...rad bych vedel co vam prijde na te skladbe spatne abych to treba mohl priste udelat lip. napsat jen ze je to sracka mi prijde zbytecny....
ja tam nenachadzam nic dobre ..