ja vas dvoch poslednych moc nechapem...
je pravda že bicie maju slabe miesta ..v tempe ..hlavne Ride činel som tam zanedbal..
no hram to všecko ja .. keby som zohnal hudobnikov čo by boli aspon tak dobry ako ja .. a ochotny obetovať niečo pre tuto vec ...
tak si rad zajamujem... aj v nejakom klube..
ale tieto nastroje ma bavia jak bicie , tak basgitara ..na gitare som zavisly .. a klavesy musim mat ,..aj ked na ne neviem improvizovat (tie tam niesu)
bicie tam su len hihat, ride , snare ..tieto sú akusticke ..kick je použity elektrický pad zo zvukom z modulu
...dost dlho som sa tomu vyhýbal ale asi budem musie kupit kompletnu akusticku sadu

mam nejake ponuky bicmanovať v kapele
pamatam že povodny impulz k vzniku tejto nahravky bolo ..nahrať niečo na počuvanie pri behaní ..preto ten názov evokujuci marathon
ale to tempo som po istej dobe na bicich nezvladal

jak je možno počuť..Neni to moc jednoduche..jak by sa mohlo zdať.
viacnasobnym rerecordingom sa da dosiahnut istá jednotnosť ktora tomu v tomto stave chýba .
ked bicie zneju plechovo .. tak to bude tym asi že som ich vobec neequalizoval .. nechal som ich take surove..
mal som vo zvyku stiahnuť stredy .. čim sa trošku eliminuje lacnota..zvuku ..
Hihat je 14" Meinl Classics Medium Soundwave. Ride je sabian B8 20". Snare ma najdrahšiu blanu Evans polopriesvitnu

tak nevim ..