Joqu - Extraterrestrial Witches, Social Degradation (2)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Joqu

Joqu - Extraterrestrial Witches, Social Degradation (2)

Příspěvek od Joqu »

Zdravím milovníky hudby a elektronických experimentů. Dávám k poslechu 2 čerstvější kousky, budu vděčný za jakékoliv vyjádření k hudbě;)

Jedná se o 2 (progresivní podkladem, relaxační melodikou) skladbičky, které svým vznikem a přístupem k tvorbě patří k sobě... proto je přihazuju naráz.
Snad Vás neodradí poněkud odlišný zvuk, než je v dnešních dobách a končinách zvykem, jedním slovem -nemoderní. Náladou a atmosférou je dle mého pasující.

Extraterrestrial Witches Social Degradation
(Pokud se Vám bude zdát atmosférka depresivní, tak tomu tak asi bude...) Jinak samozřejmě příjemný poslech, i když jak pro koho, že:)

info(pro ty co ho vyžadují): Tvořeno v softu Reason 4.0; použity pouze základní zvukové banky; genre-experimental, chill, progress; BPM 110, bittrare 160 kbps

biscuit

Re: Joqu - Extraterrestrial Witches, Social Degradation (2)

Příspěvek od biscuit »

k hudbe mam jen takovy pripominky, ktery jsou asi na bazi osobnich preferenci a s troskou odstupu muzu rict, ze se mi to i libi ;)
zvuk mi, ale prijde hodne "igelitovej" - lepsi slovo me momentalne nenapadlo.. zvuk vylozene kazi dojem..
vlastne pripominka mimo zvuk - aranz a mix by staly za dobrouseni si myslim, vetsi zivost by tomu slusela.. pod zivosti si predstavuju to, ze to v zadnou chvili nezni stejne, jako to znelo pred par vterinama - proste furt se tam neco deje...

Vey

Příspěvek od Vey »

S nekteryma vecma se priklanim k Biscuitovi .. Jinak se mi to libi .. Ma to svoji atmosferu.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

lúbi sa mi to, hlavne tie bosorky sú super !

Joqu

Příspěvek od Joqu »

Vřelé díky;) Připomínky ke zvuku jsou zcela na místě, chápu... je to část se kterou mě nebaví si hrát, a to oživení by snad nebyl zase takovej problémek. Nepoužívám automatizace, pouze v nezbytně nutné míře, a nejspíš je to přesně ta věc, kterou by se toho dalo docílit.
Jinak jsem rád že se líbí, většinou mně jde právě o tu atmosférku, technická stránka se začne brousit;)

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Social Degradation se mi hodne libi, ma to spad, nekam to speje, atmosfera v poho. Ja take automatizaci nepouzivam takze drzim palce, at se dari - btw presne jako tebe me neba se hrabat v doladovanim a masteringu, radeji skladam nezli produkuji.

Odpovědět