Kato Kahra vs. tomy .45 - remixy

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tomy45

Kato Kahra vs. tomy .45 - remixy

Příspěvek od tomy45 »

Ahoj!

robil som 2 remixy pre Kato Kahra. Vysledok si mozte vypocut:

Skladba: Your Face
[flash=600,85]http://player.soundcloud.com/player.swf ... -your-face[/flash]

Skladba: Chill and Believe
[flash=600,85]http://player.soundcloud.com/player.swf ... nd-believe[/flash]

Nazory su vitane :wink:
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 15 čer 2010 19:49, celkem upraveno 1 x.

delay

Re: Kato Kahra vs. tomy .45 - remixy

Příspěvek od delay »

Originály znám důkladně, a proto musím nutně srovnávat, takže se omlouvám za přísnost :twisted:
Tvý remixy mi připadaj hodně o bicích, celý je to pak klasicky trochu DIRTY odsejpačka, což by v rámci tvého stylu nevadilo, ale určitě bych si víc pohrál s melodickejma nástrojema, nechal vyniknout určité barvy a snažil se využít právě tu atmosféru originálu, která tady prostě chybí, aspoň tedy mě osobně. Působí to na mě zkrátka trochu ploše a nevzdušně. Ale myslím, že "nezaujatému" posluchači se to bude líbit.

EDIT: Co mě baví na Tommym je fakt, že v jeho skladbách je cítit radost z tvorby. I přes veškeré nedostatky, které mohu v rámci prvního poslechu vnímat necítím žádnou křeč ale uvolněnost... :wink:
Naposledy upravil(a) delay dne 14 čer 2010 10:56, celkem upraveno 1 x.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

hudebne se mi to libi. Zvukove se mi na tom taky libi nektere veci, ale trochu mi vadi ten vsudypritomny bitcursher a distorze. Ale celkove dobra prace a zajimavej pohled na puvodni material.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja poslouchal jen letmo a u chill and believe, kterou znam taky velmi dobre, mi strasne vadi jak tam nesedi rytmicky vokal.. jinak v ramci zanru asi ok..
zvuk nehodnotim - 1) soundcloud a 2) nb speakers ;)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

mne sa to paci, je to fajn

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dakujem chalani :-)

Amorph - ano, bitcrusher a distortion - ja to mam proste rad :-)

Biscuit - no ten vokal checknem, a pocuj... :-) nebolo to tym NB speakers? :wink: ale asi ano :-) zabudol som na chybicku krasy

Delay - no my sme uz o tom kecali :wink:

Excom - tak v skladbe Chill and Believe tie "pazvuky" :-) ma prave inspirovali tvoje 30-tky, zo zrazu :-) nepodarilo sa mi to uplne identicky ani zvukovo, to je jasne, ale da sa povedat, ze prave ten zvuk mi vrtal vkuse v hlave. Tak som sa o to pokusil, nie na 30-tkach :-) ale na svojom HW :-)

Este raz diky za komenty

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

tomy45: ja nemam nic proti tomu, kdyz se pouzijou obcas pro efekt, ale kdyz je tam mas na hodne vecech porad, tak pak celkove ten zvuk je sedivej a nevyraznej. Chybi tomu nejaky dalsi barvy. Mozna by stacilo i pouzit misto digitalniho nejaej analogovej nebo aspon analogove znejici distortion, ted se to mistama sype po bitech...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Amorph píše:tomy45: ja nemam nic proti tomu, kdyz se pouzijou obcas pro efekt, ale kdyz je tam mas na hodne vecech porad, tak pak celkove ten zvuk je sedivej a nevyraznej. Chybi tomu nejaky dalsi barvy. Mozna by stacilo i pouzit misto digitalniho nejaej analogovej nebo aspon analogove znejici distortion, ted se to mistama sype po bitech...
vacsinou, resp. iba na bicie a basu pouzivam distortion, bitcrusher moc nie ak ano, tak nim efektujem crash cymbal. Ale urcite to stoji za zvazeni pouzit nieco ine. Urcite sa o to pokusim pri dalsich skladbach.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tomy - to frazovani vubec nesedi do rytmu, zpiva uplne mimo.. mels ten vokal zrychlit

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Kato Kahra mam taky moc rad, remixy jsou to zajimavy. I kdyz to atmosferu KK nema, ale je to prece remix ne? Takze OK.
Taky mi trochu vadi ta "zrnitost", ale ty to tak proste delas takze taky OK.
Neni ta mezera v 2.47 Your Face zbytecne nasilna?

Odpovědět