kolonista - jsem hlavolam
kolonista - jsem hlavolam
tak jsem si zase našel chvilku a něco nahrál ,je to udělané v nuendu 2 a zvuky jsou použité taky z nabídky nuenda 2 tak si to poslechněte a za názory budu vděčný zatím http://rapidshare.de/files/23131095/jse ... m.wma.html
mne to paradoxne az tak nevadi, dokonca celkom prijemne sa to pocuva, velmi pozitivne hodnotim farbu hlasu spevaka (aj ked obcas sa mi zda akoby mu trosku ulietavaly tony) ... trosku mi vadi ten text (sorry), ta skladba, vzhladom na atmosferu aku ma, by si zaslusila nieco inteligentnejsie viac na zamyslenie. k tomu hlasnejsiemu pianku sa pripajam. ale je to celkom fajn.
zas kdyz to berem takhle tak je to dobrej nastrel a hruba pracovni verze za ucelem otestovani zpevu a kdyz pominu ze to je faaakt hnedy a teply az se mi svira sverac strachy kde za rohem na me ciha leos mares tak bych zacal upravou textu, srovnanim skladby do nejakyho aspon neco rikajiciho schematu aby to nebylo tak utahany a dlouhy a jednotvarny a pak az se tohle vycisti, vratil bych se zpatky ke zvukum a ... jak pise kexik, zacal bych znova a poradne
brano ale z pohledu ne jako na finalni vec ale na pracovni nastrel s tim ze je na tomtak mesic prace tak jako oukej no, dej se do suprstar od prvniho berou
ser na muj nazor, holt to neni uplne muj salek caje no
chtel sem vlastne jenom souhlasit s kexikem ze zvuky bych ze 100% vyhodil a nahradil
brano ale z pohledu ne jako na finalni vec ale na pracovni nastrel s tim ze je na tomtak mesic prace tak jako oukej no, dej se do suprstar od prvniho berou
ser na muj nazor, holt to neni uplne muj salek caje no

zase nnech se odradit blbejma kecama, kazdej ti napise jak mu to prijde, nekdo vic nekdo min uprimne a drze ale hlavni je jak to bavi tebe zejo, z tech vsech kecu si vem to co uznas za vhodny, treba taky nic a delej muziku aby bavila hlavne tebe, hele ja taky delam muziku pro par lidi, sem na okraji undergroundu a pekla a na kecy ostatnich ze bych to mel delat vic pristupny masam se muzu vybodnout, zadny penize ani zastupy blondyn z toho nekoukaj tak co resit, je to konicek.
tak hodne stesti v tvorbe
tak hodne stesti v tvorbe
no ehm sice mas pravdu ale neubranim se dojmu ze to tady takhle bastli vetsina z nasCyril píše:ja si myslim, ze kolonista je machr uz jenom proto, ze sam slozil kompletni skladbu, napsal text, nazpival to a smichal si to. Kolik lidi tohle dokaze? Vysledek neni treba uplne profi a ma to svy mouchy, ale zaslouzi si uznani.

já vím že tady spíš se věnujete jinému druhu hudby než dělám třeba já,ale jak tvrdím hudba je pro mne o pocitu a text ten pocit bud povýší nebo zničí, hodně rád dělám hudbu a pak ji nazpívám tzv. svahilsky ...čili takovou tou napodobeninou angličtiny .-.......tak by mne zajímalo jestli taky děláte někdo takové postupy.............ono to zní pak strašně dobře ale ve chvili kdy do toho vpasírujete češtinu skřípe to........... začal jsem ted používat reaL guitar a jsem s toho unešen nabřinkám to přes klávesy a pošlu přes rg a zní to jako by to hrál kytarista s konzervou .paráda mám to sice nazpívané tou svahilštinou ale dám to tady v brzké době .jinak dík a at se daří a nápady přicházej sami od sebe